Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Šumavská bramboračka

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
50min 1h 0min
Nutriční hodnoty
744 kalorií 30.0g cukrů 0.0g tuků 13.0g bílkovin

Příprava

Cibuli nakrájíme na jemno a smažíme na sádle. Po chvíli přidáme prolisovaný česnek. Zasypeme moukou a chvíli smažíme.
Zalijeme vývarem a 15 minut povaříme.
Poté přidáme nadrobno nakrájenou zeleninu (mrkev, petržel, celer, brambory, houby).
Ochutíme majoránkou, solí a pepřem a vaříme doměkka.

Bulb Tip k receptu

Můžeme použít i sušené houby - ty ale namočíme do vody předem, aby změkly.
Jedná se o typicky šumavskou polévku.


Přidat na Pinterest
sonizna

14. 09. 2015, Recept navštíven: 1261x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrá klasická polievka

16. 09. 2015, 10:24

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
skušala som a je vinikajúca

16. 09. 2015, 10:37

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborná bramboračka

01. 11. 2015, 21:07

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutí dobre

04. 11. 2015, 10:53

Pajunc
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Vynikajici

24. 12. 2016, 12:27

Thumb
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star

Veronika 22. 01. 2017, 10:42

Thumb
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Výborná

Martina 15. 10. 2017, 09:06

Přidat komentář
Thumb
Miluju bramboracku. Vynikající!❤

Veronika 22. 01. 2017, 10:41

Facebook komentáře