Tagliatelle Contadina
Obtížnost
Čas přípravy
5min
Čas vaření
25min
Celkový čas
30min
Porce
Nutriční hodnoty
1096
kalorií
8.0g
cukrů
7.0g
tuků
43.0g
bílkovin
Příprava
Lilek umyjeme a nakrájíme na kostičky. Očištěné žampiony nakrájíme na plátky a špenát rozmrazíme.
Těstoviny uvaříme dle návodu.
Zatím co se vaří, na troše oleje orestujeme prolisovaný česnek, přidáme zeleninu a restujeme. Osolíme, opepříme, přidáme bylinky. Uvařené těstoviny slijeme a promícháme s olivovým olejem.
Když je zelenina orestovaná, přilijeme smetanu, rajčatovou šťávu, krátce povaříme, dochutíme a přimícháme těstoviny. Důkladně všechno promícháme, naservírujeme na talíře a ozdobíme bazalkou.
Tyto těstoviny na vzhled nevypadají moc lákavě, ale chutnají opravdu skvělě.
19. 05. 2010
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.