Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Telecí špíz s grilovaným chřestem

Obtížnost Čas přípravy
2h 15min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 2h 35min
Nutriční hodnoty
252 kalorií 0.0g cukrů 14.0g tuků 9.0g bílkovin

Příprava

Postup špízy: Smícháme nať plocholisté petržele společně s octem, solí a pepřem. Přidáme olej, jemně nakrájenou červenou cibuli a prolisovaný česnek a necháme 2 hodiny odpočívat v chladu. Maso nakrájíme na větší kousky, ochutíme solí a ovoníme pepřem. Kousky masa obalíme plátky slaniny a napíchneme je na jehly. Na předem rozehřáté pánvi zprudka opečeme špízy, přilijeme odleželou omáčkou a maso na volném plamenu necháme dojít.
Postup chřest: Na marinádu si smícháme oleje a sezamová semínka. Chřest omyjeme a zbavíme se dřevnatých konců. Chřest necháme v marinádě chvíli odpočívat, marinovat je však budeme jen pár minut. Na rozpálenou pánev pomalu rozložíme chřest a prolisovaný česnek.


Přidat na Pinterest
Barbora Šumná

07. 05. 2013, Recept navštíven: 1553x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný recept na teľací špíz

07. 01. 2016, 12:33

Přidat komentář

Facebook komentáře