Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Torti s rajčatovou omáčkou, sojovým masem a parmazánem

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 20min
Celkový čas: 40min , porce

660 kalorií, 3.0g cukrů, 6.0g tuků, 43.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Těstoviny si uvaříme al dente a zakápneme trochou olivového oleje.

Na pánvi si osmahneme cibulku, přidáme předem uvařený sojový granulát a na kostičky nakrájená rajčata a papriku. Okořeníme solí, pepřem a oreganem a necháme chvíli smažit. Zalijeme trochou vína a necháme ho zredukovat, poté zalijeme celou směs rajčatovým protlakem. Počkáme až se zredukuje protlak a vytvoří se nám hustá omáčka a můžeme jí zalít těstoviny.

Posypeme nastrouhaným parmazánem:)

Bulb Tip k receptu

Parmazán se sice dá nahradit ementálem, ale kousek kvalitního parmazánu by si měl každý občas dopřát.

Peta S

02. 03. 2010, Recept navštíven: 2367x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Torti s rajčatovou omáčkou, sojovým masem a parmazánem

Torti s rajčatovou omáčkou, sojovým masem a parmazánem

Těstoviny si uvaříme al dente a zakápneme trochou olivového oleje. Na pánvi si osmahneme cibulku, přidám...

Zobrazit všechny podobné recepty k Torti s rajčatovou omáčkou, sojovým masem a parmazánem Link-arrow

Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre a chutne

30. 09. 2016, 17:59

Přidat komentář

Facebook komentáře