Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Treska na orientální způsob

Treska na orientální způsob
Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 40min , porce

528 kalorií, 1.0g cukrů, 38.0g tuků, 7.0g bílkovin

Příprava

Filé z tresky nakrájame na porcie, posolíme, okoreníme, obalíme v múke a z oboch strán opečieme na oleji. Zalejeme omáčkou a pomaly dusíme do mäkka. OMÁČKA: Z polovice masla a múky si pripravíme svetlú zápražku, rozriedime vodou a dobre premiešame. Pridáme rajčiakový pretlak, kari korenie, soľ a citrónovú šťavu a dobre povaríme. Na zvyšku masla speníme cibuľu, pridáme nakrájanú zelenú papriku, rajčiaky a cesnak rozotretý so soľou. Všetko dáme do precedenéj omáčky a jemne osladíme .

Bulb Tip k receptu

Hotové posýpeme petržlenovou vňaťou. Podávame s Arabskou ryžou

Jozef

08. 12. 2010, Recept navštíven: 2191x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Treska na orientální způsob

Treska na orientální způsob

Filé z tresky nakrájame na porcie, posolíme, okoreníme, obalíme v múke a z oboch strán opečieme na oleji. Z...

Zobrazit všechny podobné recepty k Treska na orientální způsob Link-arrow
Thumb

Arabská rýže

Na másle osmahneme nudle do tmavě-hněda. Přidáme rýži, pořádně promícháme, zalijeme vodou, osolíme, přiklop...

Thumb

Vařená rýže

Rýži propláchneme a necháme okapat. Rýži vložíme do osolené vody, vaříme bez pokličky na mírnem ohni a sbír...


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept na tuto tresku odporúčam

05. 11. 2016, 17:23

Přidat komentář

Facebook komentáře