Treska na orientální způsob
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
30min
Celkový čas
40min
Porce
Nutriční hodnoty
528
kalorií
1.0g
cukrů
38.0g
tuků
7.0g
bílkovin
Příprava
Filé z tresky nakrájame na porcie, posolíme, okoreníme, obalíme v múke a z oboch strán opečieme na oleji. Zalejeme omáčkou a pomaly dusíme do mäkka. OMÁČKA: Z polovice masla a múky si pripravíme svetlú zápražku, rozriedime vodou a dobre premiešame. Pridáme rajčiakový pretlak, kari korenie, soľ a citrónovú šťavu a dobre povaríme. Na zvyšku masla speníme cibuľu, pridáme nakrájanú zelenú papriku, rajčiaky a cesnak rozotretý so soľou. Všetko dáme do precedenéj omáčky a jemne osladíme .
Tip k receptu
Hotové posýpeme petržlenovou vňaťou. Podávame s Arabskou ryžou
Jozef08. 12. 2010
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.