Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Turecké telecí kotlety

Turecké telecí kotlety

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 1h 15min
Nutriční hodnoty
788 kalorií 10.0g cukrů 16.0g tuků 10.0g bílkovin

Příprava

Teľacie rezne naklepeme, okraje narežeme, posolíme a na rozpalenej masti sprudka z oboch strán opečieme. Vyberieme ich z masti a do nej dáme udusiť všetku zeleninu, ktorú sme pokrájali na tenké rezance, okrem rajčiakov. Napolo udusenú zeleninu pokladieme na rezne, navrch položíme tenké kolieska surových rajčiakov a zalejeme omáčkou, ktorú si pripravíme takto: Do rozpusteného masla zamiešame múku a soľ, zalejeme troškou studenej vody tak, aby sme dostali polohustú kašu a primiešame do nej žĺtok a kyslú smotanu. Obložené rezne poukladáme do vymastenej zapekacej mísy, polejeme ich omáčkou a dáme dusiť do rúry. Občas polievame šťavou z mäsa alebo vývarom.

Bulb Tip k receptu

Podávame so zemiakovou kašou a kompótom.


Jozef

12. 10. 2010, Recept navštíven: 2475x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
kotlety su vybornej chuti

18. 09. 2016, 18:40

Přidat komentář

Facebook komentáře