Uherský salát
Obtížnost
Čas přípravy
25min
Čas vaření
15min
Celkový čas
40min
Porce
Nutriční hodnoty
2194
kalorií
0.0g
cukrů
89.0g
tuků
22.0g
bílkovin
Příprava
Spařenou rýži uvaříme v osolené vodě, propláchneme a necháme okapat. Mezitím nakrájíme salám, upečené vepřové maso, papriky a okurku na jemné nudličky. Z oleje, hořčice, cukru, octa a koření umícháme omáčku. Přidáme k rýži společně s nakrájeným salámem, s masem a se zeleninou. Dobře promícháme a naplníme do šálků vytřených olejem. Před podáváním vyklopíme na talířky a zdobíme rajčetem, olivou a hlávkovým salátem.
Jiřulka21. 01. 2010
Ingredience
Kategorie
Další recepty
Recenze
Přidat recenziPřidané ingredience: šunka
palino 27. 10. 2016, 23:24
© 2024, Railsformers s.r.o.