Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Uherský salát

Uherský salát

Obtížnost Čas přípravy
25min
Čas vaření Celkový čas Porce
15min 40min
Nutriční hodnoty
2194 kalorií 0.0g cukrů 89.0g tuků 22.0g bílkovin

Příprava

Spařenou rýži uvaříme v osolené vodě, propláchneme a necháme okapat. Mezitím nakrájíme salám, upečené vepřové maso, papriky a okurku na jemné nudličky. Z oleje, hořčice, cukru, octa a koření umícháme omáčku. Přidáme k rýži společně s nakrájeným salámem, s masem a se zeleninou. Dobře promícháme a naplníme do šálků vytřených olejem. Před podáváním vyklopíme na talířky a zdobíme rajčetem, olivou a hlávkovým salátem.


Jiřulka

21. 01. 2010, Recept navštíven: 1600x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
hodne ingredincii ale dobre

02. 10. 2016, 16:32

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
šalát chuťovo zaujímavý, namiesto salámu dávam šunku
Přidané ingredience: šunka

27. 10. 2016, 21:24

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
mne celkom tento šalát chutil, odporúčam

10. 01. 2017, 20:57

Přidat komentář

Facebook komentáře