Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Vařené zelí s rajským protlakem

Vařené zelí s rajským protlakem

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 40min
Nutriční hodnoty
59 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 2.0g bílkovin

Příprava

Zelí nakrájíme na nudličky, vložíme do hrnce s osolenou vodou, kmínem a vaříme do měkka.

Cibulku pokrájíme na jemno a zpěníme na tuku. Následně zaprášíme moukou, zalijeme vodou se solí, přidáme bobkový list, nové koření, hřebíček, rajský protlak a dobře povaříme. V případě potřeby osladíme. Do hotové omáčky vmícháme uvařené zelí.

Bulb Tip k receptu

Před vmícháním zelí můžete koření vytáhnout, ale osobně to nedělám - nikomu u nás doma to nevadí.


Kateřina Růžičková

21. 08. 2013, Recept navštíven: 1383x


Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Nevím jakou to má chuť, ale já raději každé zvlášť

22. 12. 2014, 08:37

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
celkom to chutnalo

16. 06. 2016, 10:26

Přidat komentář

Facebook komentáře