Vařené zelí s rajským protlakem

Obtížnost

Čas přípravy

10min
Čas vaření
30min

Celkový čas

40min

Porce


Nutriční hodnoty

59 kalorií
0.0g cukrů
0.0g tuků
2.0g bílkovin


Příprava

Zelí nakrájíme na nudličky, vložíme do hrnce s osolenou vodou, kmínem a vaříme do měkka.

Cibulku pokrájíme na jemno a zpěníme na tuku. Následně zaprášíme moukou, zalijeme vodou se solí, přidáme bobkový list, nové koření, hřebíček, rajský protlak a dobře povaříme. V případě potřeby osladíme. Do hotové omáčky vmícháme uvařené zelí.

Tip k receptu

Před vmícháním zelí můžete koření vytáhnout, ale osobně to nedělám - nikomu u nás doma to nevadí.

přidejte na:

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
Nevím jakou to má chuť, ale já raději každé zvlášť

22. 12. 2014, 08:37

Chybí obrázek
celkom to chutnalo

16. 06. 2016, 10:26

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.