Vařené zelí s rajským protlakem
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
30min
Celkový čas
40min
Porce
Nutriční hodnoty
59
kalorií
0.0g
cukrů
0.0g
tuků
2.0g
bílkovin
Příprava
Zelí nakrájíme na nudličky, vložíme do hrnce s osolenou vodou, kmínem a vaříme do měkka.
Cibulku pokrájíme na jemno a zpěníme na tuku. Následně zaprášíme moukou, zalijeme vodou se solí, přidáme bobkový list, nové koření, hřebíček, rajský protlak a dobře povaříme. V případě potřeby osladíme. Do hotové omáčky vmícháme uvařené zelí.
Tip k receptu
Před vmícháním zelí můžete koření vytáhnout, ale osobně to nedělám - nikomu u nás doma to nevadí.
Kateřina Růžičková21. 08. 2013
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.