Vepřová kýta ve špenátové omáčce
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
50min
Celkový čas
1h 0min
Porce
Nutriční hodnoty
1185
kalorií
1.0g
cukrů
60.0g
tuků
113.0g
bílkovin
Příprava
Maso nakrájíme na menší kostky a oloupanou cibuli na drobno. Cibuli usmažíme na oleji do růžova, vložíme maso a orestujeme. Přidáme bujón, pepř, podlijeme vodou a dusíme do měkka. Ve vodě ponorným mixérem rozmixujeme lístky špenátu společně s česnekem a moukou a přidáme k masu. Hustou omáčku provaříme, dochutíme solí a poté přidáme šlehačku. Rozmícháme, necháme projít varem a odstavíme.
Tip k receptu
Podáváme s knedlíkem.
JanaB03. 09. 2013
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.