Vepřová kýta ve špenátové omáčce

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

10min
Čas vaření
50min

Celkový čas

1h 0min

Porce


Nutriční hodnoty

1185 kalorií
1.0g cukrů
60.0g tuků
113.0g bílkovin


Příprava

Maso nakrájíme na menší kostky a oloupanou cibuli na drobno. Cibuli usmažíme na oleji do růžova, vložíme maso a orestujeme. Přidáme bujón, pepř, podlijeme vodou a dusíme do měkka. Ve vodě ponorným mixérem rozmixujeme lístky špenátu společně s česnekem a moukou a přidáme k masu. Hustou omáčku provaříme, dochutíme solí a poté přidáme šlehačku. Rozmícháme, necháme projít varem a odstavíme.

Tip k receptu

Podáváme s knedlíkem.

přidejte na:
JanaB

03. 09. 2013

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
Dělám, ale s kotletkou
heladon 18. 12. 2014, 09:22
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
slušný, chutný recept
hanka 29. 12. 2016, 21:19