Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Vepřová kýta ve špenátové omáčce

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
50min 1h 0min
Nutriční hodnoty
1185 kalorií 1.0g cukrů 60.0g tuků 113.0g bílkovin

Příprava

Maso nakrájíme na menší kostky a oloupanou cibuli na drobno. Cibuli usmažíme na oleji do růžova, vložíme maso a orestujeme. Přidáme bujón, pepř, podlijeme vodou a dusíme do měkka. Ve vodě ponorným mixérem rozmixujeme lístky špenátu společně s česnekem a moukou a přidáme k masu. Hustou omáčku provaříme, dochutíme solí a poté přidáme šlehačku. Rozmícháme, necháme projít varem a odstavíme.

Bulb Tip k receptu

Podáváme s knedlíkem.


Přidat na Pinterest
JanaB

03. 09. 2013, Recept navštíven: 1783x


Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Dělám, ale s kotletkou

18. 12. 2014, 08:22

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
slušný, chutný recept

29. 12. 2016, 20:19

Přidat komentář

Facebook komentáře