Vepřová kýta ve špenátové omáčce

Obtížnost

Čas přípravy

10min
Čas vaření
50min

Celkový čas

1h 0min

Porce


Nutriční hodnoty

1185 kalorií
1.0g cukrů
60.0g tuků
113.0g bílkovin


Příprava

Maso nakrájíme na menší kostky a oloupanou cibuli na drobno. Cibuli usmažíme na oleji do růžova, vložíme maso a orestujeme. Přidáme bujón, pepř, podlijeme vodou a dusíme do měkka. Ve vodě ponorným mixérem rozmixujeme lístky špenátu společně s česnekem a moukou a přidáme k masu. Hustou omáčku provaříme, dochutíme solí a poté přidáme šlehačku. Rozmícháme, necháme projít varem a odstavíme.

Tip k receptu

Podáváme s knedlíkem.

přidejte na:
JanaB

03. 09. 2013

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
Dělám, ale s kotletkou

18. 12. 2014, 08:22

Chybí obrázek
slušný, chutný recept

29. 12. 2016, 20:19

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.