Vepřový bůček v zelí

Obtížnost

Čas přípravy

10min
Čas vaření
35min

Celkový čas

45min

Porce


Nutriční hodnoty

214 kalorií
0.0g cukrů
0.0g tuků
10.0g bílkovin


Příprava

Na drobné kostičky nakrájené maso okořeníme, posypeme glutasolem, osmahneme na tuku s česnekem a částečně vysmažíme. Přidáme zelí, koření, sójovou omáčku, víno a podusíme do měkka. Podáváme ochucené zelenou natí.

přidejte na:

Podobné recepty


Přidat recenzi
Roxana
nejde to bez něho? Léta se mu vyhýbám, nakonec mé domněnky byly potvrzeny odborníky, že je škodlivý a tady už vidím několikátý recept, kde dominuje jako by tam musel být, myslím, že nemusí.
Přidané ingredience: Glutasol neee

27. 09. 2013, 14:30

Chybí obrázek
Dělám, ale bez glutgasolu

24. 12. 2014, 08:36

Chybí obrázek
dobrý recept

25. 11. 2015, 11:24

Chybí obrázek
recept celkom dobrý

20. 01. 2017, 16:19

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.