Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Vepřový bůček v zelí

Vepřový bůček v zelí

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
35min 45min
Nutriční hodnoty
214 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 10.0g bílkovin

Příprava

Na drobné kostičky nakrájené maso okořeníme, posypeme glutasolem, osmahneme na tuku s česnekem a částečně vysmažíme. Přidáme zelí, koření, sójovou omáčku, víno a podusíme do měkka. Podáváme ochucené zelenou natí.


Kateřina Růžičková

19. 08. 2013, Recept navštíven: 1283x


Přidat recenzi
Roxana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
nejde to bez něho? Léta se mu vyhýbám, nakonec mé domněnky byly potvrzeny odborníky, že je škodlivý a tady už vidím několikátý recept, kde dominuje jako by tam musel být, myslím, že nemusí.
Přidané ingredience: Glutasol neee

27. 09. 2013, 14:30

heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Dělám, ale bez glutgasolu

24. 12. 2014, 08:36

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept

25. 11. 2015, 11:24

majka
Restaurant_star Restaurant_star
recept celkom dobrý

20. 01. 2017, 16:19

Přidat komentář

Facebook komentáře