Vepřový bůček v zelí

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

10min
Čas vaření
35min

Celkový čas

45min

Porce


Nutriční hodnoty

214 kalorií
0.0g cukrů
0.0g tuků
10.0g bílkovin


Příprava

Na drobné kostičky nakrájené maso okořeníme, posypeme glutasolem, osmahneme na tuku s česnekem a částečně vysmažíme. Přidáme zelí, koření, sójovou omáčku, víno a podusíme do měkka. Podáváme ochucené zelenou natí.

přidejte na:
Kateřina Růžičková

19. 08. 2013

Podobné recepty


Přidat recenzi
Roxana
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
nejde to bez něho? Léta se mu vyhýbám, nakonec mé domněnky byly potvrzeny odborníky, že je škodlivý a tady už vidím několikátý recept, kde dominuje jako by tam musel být, myslím, že nemusí.
Přidané ingredience: Glutasol neee

Roxana 27. 09. 2013, 14:30

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
Dělám, ale bez glutgasolu

heladon 24. 12. 2014, 08:36

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
dobrý recept

hanka 25. 11. 2015, 11:24

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
recept celkom dobrý

majka 20. 01. 2017, 16:19

Přidat komentář