Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Vepřový bůček v zelí

Vepřový bůček v zelí
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 35min
Celkový čas: 45min , porce

214 kalorií, 0.0g cukrů, 0.0g tuků, 10.0g bílkovin

Příprava

Na drobné kostičky nakrájené maso okořeníme, posypeme glutasolem, osmahneme na tuku s česnekem a částečně vysmažíme. Přidáme zelí, koření, sójovou omáčku, víno a podusíme do měkka. Podáváme ochucené zelenou natí.

Kateřina Růžičková

19. 08. 2013, Recept navštíven: 1178x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Vepřový bůček s BBQ omáčkou, grilovanou zeleninou a bramborovým puré

Vepřový bůček s BBQ omáčkou, grilovanou zeleninou a bramborovým puré

Česnek, zázvor, cibuli očistíme a nakrájíme na hrubé kusy. Vše dohromady rozmixujeme v mixéru s olivovým ol...

Vepřový bůček v zelí

Vepřový bůček v zelí

Na drobné kostičky nakrájené maso okořeníme, posypeme glutasolem, osmahneme na tuku s česnekem a částečně v...

Vepřový bůček se sójovo-jablkovou marinádou

Vepřový bůček se sójovo-jablkovou marinádou

Vepřový bůček podle chuti buď nakrájíme na plátky nebo necháme vcelku. Smícháme džus, sójovou omáčku a třti...

Zobrazit všechny podobné recepty k Vepřový bůček v zelí Link-arrow

Přidat recenzi
Roxana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
nejde to bez něho? Léta se mu vyhýbám, nakonec mé domněnky byly potvrzeny odborníky, že je škodlivý a tady už vidím několikátý recept, kde dominuje jako by tam musel být, myslím, že nemusí.
Přidané ingredience: Glutasol neee

27. 09. 2013, 14:30

heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Dělám, ale bez glutgasolu

24. 12. 2014, 08:36

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept

25. 11. 2015, 11:24

Přidat komentář

Facebook komentáře