Chybějící obrázek

Vepřový nebo telecí jazyk se sardelovou omáčkou

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
45min

Celkový čas

1h 5min

Porce


Nutriční hodnoty

1980 kalorií
1.0g cukrů
83.0g tuků
6.0g bílkovin


Příprava

Umytý očistený jazyk dáme variť do osolenéj vody. Z masla a múky pripravíme červenú zápražku s postrúhanou cibuľou, zalejeme zeleninovým vývarom a necháme povariť. Pridáme rozotreté sardelky, smotanu, podľa chuti osladíme a okoreníme celým korením, klinčekom, škoricou a citrónovou šťavou. Do hotovej omáčky pridáme olúpaný a pokrájaný uvarený jazyk.

Tip k receptu

Podávame s ryžou, tarhoňou, knedľou alebo zemiakmi.

přidejte na:
Jozef

28. 06. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chystám sa vyskúšať

dušanka 13. 10. 2016, 20:16

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
recept je chuťovo výborný, omáčka lahodná

Svetlana 07. 06. 2017, 21:06

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chuťovo zaujímava omáčka

majka 07. 11. 2017, 19:10

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobrý recept

palino 26. 12. 2018, 14:43

Přidat komentář