Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Vepřový nebo telecí jazyk se sardelovou omáčkou

Vepřový nebo telecí jazyk se sardelovou omáčkou

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
45min 1h 5min
Nutriční hodnoty
1980 kalorií 1.0g cukrů 83.0g tuků 6.0g bílkovin

Příprava

Umytý očistený jazyk dáme variť do osolenéj vody. Z masla a múky pripravíme červenú zápražku s postrúhanou cibuľou, zalejeme zeleninovým vývarom a necháme povariť. Pridáme rozotreté sardelky, smotanu, podľa chuti osladíme a okoreníme celým korením, klinčekom, škoricou a citrónovou šťavou. Do hotovej omáčky pridáme olúpaný a pokrájaný uvarený jazyk.

Bulb Tip k receptu

Podávame s ryžou, tarhoňou, knedľou alebo zemiakmi.


Jozef

28. 06. 2010, Recept navštíven: 1786x


Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chystám sa vyskúšať

13. 10. 2016, 20:16

Přidat komentář

Facebook komentáře