Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Veselý pekáč od Tatiany

Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 30min , Čas vaření: 3h 0min
Celkový čas: 3h 30min , porce

3084 kalorií, 0.0g cukrů, 0.0g tuků, 100.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Zelí necháme okapat. Mezitím si připravíme na sádle cibulku nakrájenou nahrubo (restujeme ji tak cca 3-4 minuty). Zamícháme ji do zelí, které pak ještě posolíme a okmínujeme. Vše dáme do většího pekáče a nahoru naklademe maso (koleno vykostíme a kůži nařízneme do mřížky, bůček a žebra). Ještě jednou posolíme, okmínujeme a přelijeme troškou bujónu. Mezi maso pak dáme ještě neoloupané stroužky česneku a dáme péct do předehřáté trouby na 180°C. Pečeme cca 3h, ale asi tak co 20 minut musíme masa otáčet a podlévat bujónem (zelí také promíchávejte!). 30 minut před koncem pečení, přidejte naříznuté klobásky (grilovací se nenařezávají). Podávejte s bramborovým nebo houskovým knedlíkem.

Bulb Tip k receptu

Zapijte to pořádnou dávkou vychlazeného piva! Zbytek, pokud něco zůstane, zapečte s bramborem v troubě (druhý den je zelí dobře uleželé a když k němu přidáte zbytky masa a klobásky, je to mňamka).

Tatiana

30. 11. 2009, Recept navštíven: 3184x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Veselý pekáč od Tatiany

Veselý pekáč od Tatiany

Zelí necháme okapat. Mezitím si připravíme na sádle cibulku nakrájenou nahrubo (restujeme ji tak cca 3-4 mi...

Zobrazit všechny podobné recepty k Veselý pekáč od Tatiany Link-arrow
Thumb

Bramborové knedlíky ze syrových a vařených brambor

Syrové brambory oloupeme, omyjeme a nstrouháme na jemném struhadle. Vodu z brambor mírně slijeme. Vařené a ...


Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
zeleninový bujón bych nahradila domácím vývarem
Přidané ingredience: domácí vývar

14. 02. 2014, 08:07

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
jedlo je vyborne,s vyvarom je velmi chutný

24. 11. 2016, 20:41

Přidat komentář

Facebook komentáře