Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Vídeňský zákusek

Vídeňský zákusek

Obtížnost Čas přípravy
45min
Čas vaření Celkový čas Porce
10min 55min
Nutriční hodnoty
2912 kalorií 112.0g cukrů 200.0g tuků 12.0g bílkovin

Příprava

Celá vejce ušleháme s cukrem krupice a 1 vanilkovým cukrem do husté pěny. Vmícháme olej, 2 dcl mléka a mouku smíchanou s práškem do pečiva. Vznikne dost řídké těsto, které nalijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech a pečeme 10 minut dorůžova v předehřáté troubě na 200°C.
1. Krém: Z 1 l džusu, škrobové moučky a 6 lžic cukru moučky uvaříme hustou kaši, a ještě teplou nalijeme na vychladlý plát těsta.
2. Krém: Z 3 dcl mléka, pudinkového prášku a 1 vanilkového cukru uvaříme pudink. Máslo ušleháme s 3 lžícemi cukru moučky a po částech všleháme vlažný pudink. Natřeme na vychladlý 1. krém.
Piškoty namáčíme do zbylého džusu smíchaného s rumem a skládáme na moučník. Nakonec pocákáme čokoládovou polevou.


Mall

10. 11. 2009, Recept navštíven: 2649x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
trošku náročný ale vyskúšam

14. 01. 2016, 11:04

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobre krémy

15. 01. 2016, 10:25

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
je to vyborný recept

08. 10. 2016, 18:00

Přidat komentář
veerac
Vypadá to zajímavě, ale asi je dost pracný?

veerac 09. 01. 2010, 18:57

Facebook komentáře