Chybějící obrázek

Zapečená štika

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

15min
Čas vaření
30min

Celkový čas

45min

Porce


Nutriční hodnoty

1260 kalorií
0.0g cukrů
125.0g tuků
9.0g bílkovin


Příprava

Šťuku očistíme, vypitveme, umyjeme, osušíme, nakrájame na porcie, posolíme a spolu so šampiňónmi nakrájanými nadrobno opečieme na troške masla.
Keď sú šampiňóny mäkké, pripravíme si omáčku z masla, múky a smotany, pridáme do nej posekaný kôpor, šampiňóny a po vychladnutí i žĺtky.
Porcie šťuky poukladáme do vymastenej zapekacej misy, zalejeme omáčkou a zapekáme do červena v horúcej rúre asi 10-15 min.

Tip k receptu

Ako prílohu podávame varené zemiaky s maslom, posypané nadrobno pokrájanou zelenou petržlenovou vňaťou.

přidejte na:
Jozef

28. 04. 2011

Další recepty


Přidat recenzi
maruskaji
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
Štiku máme moc rádi. Tak jak u nás bývá výlov rybníka hned pečeme. Krájím ji na podkovy a je to skvělá dravá ryba.
Přidané ingredience: špetku rybího koření
maruskaji 20. 02. 2013, 22:24
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
recept dobrý
Svetlana 04. 01. 2020, 21:01
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
recept vydarený, chutný
hanka 09. 01. 2020, 17:53