Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Zapečená štika

Zapečená štika

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 45min
Nutriční hodnoty
1260 kalorií 0.0g cukrů 125.0g tuků 9.0g bílkovin

Příprava

Šťuku očistíme, vypitveme, umyjeme, osušíme, nakrájame na porcie, posolíme a spolu so šampiňónmi nakrájanými nadrobno opečieme na troške masla.
Keď sú šampiňóny mäkké, pripravíme si omáčku z masla, múky a smotany, pridáme do nej posekaný kôpor, šampiňóny a po vychladnutí i žĺtky.
Porcie šťuky poukladáme do vymastenej zapekacej misy, zalejeme omáčkou a zapekáme do červena v horúcej rúre asi 10-15 min.

Bulb Tip k receptu

Ako prílohu podávame varené zemiaky s maslom, posypané nadrobno pokrájanou zelenou petržlenovou vňaťou.


Jozef

28. 04. 2011, Recept navštíven: 1874x


Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Štiku máme moc rádi. Tak jak u nás bývá výlov rybníka hned pečeme. Krájím ji na podkovy a je to skvělá dravá ryba.
Přidané ingredience: špetku rybího koření

20. 02. 2013, 21:24

Přidat komentář

Facebook komentáře