Zapečená štika
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
30min
Celkový čas
45min
Porce
Nutriční hodnoty
1260
kalorií
0.0g
cukrů
125.0g
tuků
9.0g
bílkovin
Příprava
Šťuku očistíme, vypitveme, umyjeme, osušíme, nakrájame na porcie, posolíme a spolu so šampiňónmi nakrájanými nadrobno opečieme na troške masla.
Keď sú šampiňóny mäkké, pripravíme si omáčku z masla, múky a smotany, pridáme do nej posekaný kôpor, šampiňóny a po vychladnutí i žĺtky.
Porcie šťuky poukladáme do vymastenej zapekacej misy, zalejeme omáčkou a zapekáme do červena v horúcej rúre asi 10-15 min.
Tip k receptu
Ako prílohu podávame varené zemiaky s maslom, posypané nadrobno pokrájanou zelenou petržlenovou vňaťou.
Jozef28. 04. 2011
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.