Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Zapékáné fazolové lusky s těstovinou

Zapékáné fazolové lusky s těstovinou
Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 45min
Celkový čas: 1h 0min , porce

2052 kalorií, 0.0g cukrů, 202.0g tuků, 53.0g bílkovin

Příprava

Fazolové lusky povaříme, necháme vychladnout a pokrájíme. Na pánev dáme roztopit máslo a lusky na něm orestujeme, osolíme, dáme trochu vegety, muškátu, zázvoru a kari, pár lísků libečku (ne moc, aby jídlo nezhořklo), lehce podlijeme a chvíli dusíme. Mezitím uvaříme těstoviny podle návodu, scedíme a necháme na straně. K fazolovým luskům nalijeme zakysanou smetanu, přisypeme rozdrobenou nivu a provaříme. Do zapékací mísy dáme těstoviny a přilijeme lusky, promícháme a navrch poklademe plátky sýru, popícháme, aby vycházela pára a dáme do předehřáté trouby na 180°C zapéct asi na 25 minut (podle roztopení sýru). Před podáváním posypeme čerstvou natí petrželky najemno nasekanou. Můžeme též přidat zeleninový salát jako přílohu.

30. 08. 2010, Recept navštíven: 3698x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Zapékáné fazolové lusky s těstovinou

Zapékáné fazolové lusky s těstovinou

Fazolové lusky povaříme, necháme vychladnout a pokrájíme. Na pánev dáme roztopit máslo a lusky na něm orest...

Zobrazit všechny podobné recepty k Zapékáné fazolové lusky s těstovinou Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře