Chybějící obrázek

Zeleninová směs s kuřecím masem

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

35min
Čas vaření
50min

Celkový čas

1h 25min

Porce


Nutriční hodnoty

784 kalorií
0.0g cukrů
33.0g tuků
110.0g bílkovin


Příprava

Kuřecí maso si nakrájíme na nudličky, cibuli nadrobno nakrájíme, v hrnci si rozpálíme olej a zpěníme na něm cibuli. Když je cibule zpěněná, přidáme na nudličky nakrájené kuřecí maso a opečeme ze všech stran, poté přidáme přecezený hrášek, přecezené překrájené žampióny, na nudličky nakrájené papriky, na kolečka nakrájená rajčata, na kolečka nakrájený pórek, na kolečka nakrájenou mrkev, na kostičky nakrájený celer, podlijeme troškou vody a dusíme, dokud není zelenina měkká. Poté opepříme, osolíme a při podávání posypeme nasekanou pažitkou. Podáváme s brambory.

přidejte na:
Beruska64

22. 01. 2010

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
vcelku dobrý recept

Svetlana 09. 12. 2016, 21:41

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
vyskúšalasom a bolo napodiv celkom chutné

hanka 10. 01. 2017, 20:41

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobré

majka 05. 04. 2019, 18:23

Přidat komentář
Ajaja
Neměla by se mrkev předdusit jako první ? Nebudou pak rajčala a hrášek z konzervy "rozvařené" ?

Ajaja 22. 01. 2010, 22:20

Chybějící obrázek
To záleží na každém, někdo si tam tu mrkev může dát dřív, někdo to tam může dát najednou :)

Beruska64 23. 01. 2010, 09:32

Ajaja
Já vycházím i ze svých zkušeností s lečem - jako malá jsem ho nenáviděla jen proto, že bylo rozdušené až moc. Tak ho připravuji trochu jinak a jednotlivé druhy zeleniny dusím odlišně dlouhou, takže konzistence zůstává lehce křupavá a hned je to o něčem jiném. Ale správně, je to o chuti každého.

Ajaja 23. 01. 2010, 16:29