Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Zeleninová směs s kuřecím masem

Zeleninová směs s kuřecím masem
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 35min , Čas vaření: 50min
Celkový čas: 1h 25min , porce

784 kalorií, 0.0g cukrů, 33.0g tuků, 110.0g bílkovin

Příprava

Kuřecí maso si nakrájíme na nudličky, cibuli nadrobno nakrájíme, v hrnci si rozpálíme olej a zpěníme na něm cibuli. Když je cibule zpěněná, přidáme na nudličky nakrájené kuřecí maso a opečeme ze všech stran, poté přidáme přecezený hrášek, přecezené překrájené žampióny, na nudličky nakrájené papriky, na kolečka nakrájená rajčata, na kolečka nakrájený pórek, na kolečka nakrájenou mrkev, na kostičky nakrájený celer, podlijeme troškou vody a dusíme, dokud není zelenina měkká. Poté opepříme, osolíme a při podávání posypeme nasekanou pažitkou. Podáváme s brambory.

Beruska64

22. 01. 2010, Recept navštíven: 3998x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Minestra - zeleninová italská polévka

Minestra - zeleninová italská polévka

Zeleninu dobře očistíme, opláchneme a nakrájíme na menší kousky. V hrnci rozpálíme olej a osmahneme na něm ...

Houbová zeleninová polévka

Houbová zeleninová polévka

Očištěné, na plátky nakrájené houby zalijeme vodou, osolíme a chvíli vaříme. Přidáme na nudličky nakrájenou...

Zeleninová polévka s bílými fazolemi

Zeleninová polévka s bílými fazolemi

V pávi rozehřejeme olej, přidáme na čtverečky nakrájenou škunku, pórky, mrkve a cukety. Smažíme 5 minut na ...

Zeleninová čalamáda

Zeleninová čalamáda

Všechnu zeleninu si načistíme a omyjeme. Nastrouháme si ji nebo nakrájíme na malé kousíčky a vložíme do hrn...

Zeleninová kaše nejen pro děti

Zeleninová kaše nejen pro děti

Zeleninu si načistíme a omyjeme. Do hrnce s vodou vložíme mrkev a brambory a vaříme, dokud nejsou poloměkké...

Zobrazit všechny podobné recepty k Zeleninová směs s kuřecím masem Link-arrow
Thumb

Vařené brambory

Brambory oškrábeme, nakrájíme na kostičky a opláchneme ve studené vodě. Pak je vložíme do osolené vody, se ...


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vcelku dobrý recept

09. 12. 2016, 21:41

Přidat komentář
Ajaja
Neměla by se mrkev předdusit jako první ? Nebudou pak rajčala a hrášek z konzervy "rozvařené" ?

Ajaja 22. 01. 2010, 22:20

Beruska64
To záleží na každém, někdo si tam tu mrkev může dát dřív, někdo to tam může dát najednou :)

Beruska64 23. 01. 2010, 09:32

Ajaja
Já vycházím i ze svých zkušeností s lečem - jako malá jsem ho nenáviděla jen proto, že bylo rozdušené až moc. Tak ho připravuji trochu jinak a jednotlivé druhy zeleniny dusím odlišně dlouhou, takže konzistence zůstává lehce křupavá a hned je to o něčem jiném. Ale správně, je to o chuti každého.

Ajaja 23. 01. 2010, 16:29

Facebook komentáře