Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Zeleninová směs s kuřecím masem

Zeleninová směs s kuřecím masem

Obtížnost Čas přípravy
35min
Čas vaření Celkový čas Porce
50min 1h 25min
Nutriční hodnoty
784 kalorií 0.0g cukrů 33.0g tuků 110.0g bílkovin

Příprava

Kuřecí maso si nakrájíme na nudličky, cibuli nadrobno nakrájíme, v hrnci si rozpálíme olej a zpěníme na něm cibuli. Když je cibule zpěněná, přidáme na nudličky nakrájené kuřecí maso a opečeme ze všech stran, poté přidáme přecezený hrášek, přecezené překrájené žampióny, na nudličky nakrájené papriky, na kolečka nakrájená rajčata, na kolečka nakrájený pórek, na kolečka nakrájenou mrkev, na kostičky nakrájený celer, podlijeme troškou vody a dusíme, dokud není zelenina měkká. Poté opepříme, osolíme a při podávání posypeme nasekanou pažitkou. Podáváme s brambory.


Beruska64

22. 01. 2010, Recept navštíven: 4485x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vcelku dobrý recept

09. 12. 2016, 21:41

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšalasom a bolo napodiv celkom chutné

10. 01. 2017, 20:41

Přidat komentář
Ajaja
Neměla by se mrkev předdusit jako první ? Nebudou pak rajčala a hrášek z konzervy "rozvařené" ?

Ajaja 22. 01. 2010, 22:20

Beruska64
To záleží na každém, někdo si tam tu mrkev může dát dřív, někdo to tam může dát najednou :)

Beruska64 23. 01. 2010, 09:32

Ajaja
Já vycházím i ze svých zkušeností s lečem - jako malá jsem ho nenáviděla jen proto, že bylo rozdušené až moc. Tak ho připravuji trochu jinak a jednotlivé druhy zeleniny dusím odlišně dlouhou, takže konzistence zůstává lehce křupavá a hned je to o něčem jiném. Ale správně, je to o chuti každého.

Ajaja 23. 01. 2010, 16:29

Facebook komentáře