Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Zeleninové ragú s rajčaty

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 40min
Nutriční hodnoty
184 kalorií 0.0g cukrů 20.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Zeleninu očistíme a nakrájíme na stejně velké kostičky - o hraně asi jeden cm.
V hrnci nebo hluboké pánvi rozpálíme olej a dáme do něj mrkev a petržel. Restujeme 4 minuty.
Poté přidáme zbylou zeleninu a bobkový list.
Po třech minutách podlijeme vínem a necháme odpařit.
Přidáme fazole, rajčata, sůl a pepř.
Vaříme tak dlouho, dokud se neodpaří všechna voda.

Bulb Tip k receptu

Přidat můžeme také oblíbené bylinky.


Přidat na Pinterest
sonizna

21. 01. 2016, Recept navštíven: 848x


Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutné ragu

22. 01. 2016, 15:22

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
robievam podobé ragu, je skoro dietne

25. 01. 2016, 10:20

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
skvelý recept

14. 02. 2016, 10:51

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zeleninove ragu velmi dobre a chutne

23. 03. 2016, 19:50

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zdrave a chutovo vyborne jedlo

25. 04. 2016, 09:39

Přidat komentář

Facebook komentáře