Zeleninové ragú s rajčaty
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
30min
Celkový čas
40min
Porce
Nutriční hodnoty
184
kalorií
0.0g
cukrů
20.0g
tuků
0.0g
bílkovin
Příprava
Zeleninu očistíme a nakrájíme na stejně velké kostičky - o hraně asi jeden cm.
V hrnci nebo hluboké pánvi rozpálíme olej a dáme do něj mrkev a petržel. Restujeme 4 minuty.
Poté přidáme zbylou zeleninu a bobkový list.
Po třech minutách podlijeme vínem a necháme odpařit.
Přidáme fazole, rajčata, sůl a pepř.
Vaříme tak dlouho, dokud se neodpaří všechna voda.
Tip k receptu
Přidat můžeme také oblíbené bylinky.
sonizna21. 01. 2016
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.