Zeleninové ragú s rajčaty

Obtížnost

Čas přípravy

10min
Čas vaření
30min

Celkový čas

40min

Porce


Nutriční hodnoty

184 kalorií
0.0g cukrů
20.0g tuků
0.0g bílkovin


Příprava

Zeleninu očistíme a nakrájíme na stejně velké kostičky - o hraně asi jeden cm.
V hrnci nebo hluboké pánvi rozpálíme olej a dáme do něj mrkev a petržel. Restujeme 4 minuty.
Poté přidáme zbylou zeleninu a bobkový list.
Po třech minutách podlijeme vínem a necháme odpařit.
Přidáme fazole, rajčata, sůl a pepř.
Vaříme tak dlouho, dokud se neodpaří všechna voda.

Tip k receptu

Přidat můžeme také oblíbené bylinky.

přidejte na:
Chybí obrázek

21. 01. 2016

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
chutné ragu

22. 01. 2016, 15:22

Chybí obrázek
robievam podobé ragu, je skoro dietne

25. 01. 2016, 10:20

Chybí obrázek
skvelý recept

14. 02. 2016, 10:51

Chybí obrázek
zeleninove ragu velmi dobre a chutne

23. 03. 2016, 19:50

Chybí obrázek
zdrave a chutovo vyborne jedlo

25. 04. 2016, 09:39

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.