Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Zelná polévka s vínem

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
35min 45min
Nutriční hodnoty
80 kalorií 0.0g cukrů 3.0g tuků 3.0g bílkovin

Příprava

Nastrouhané syrové zelí osmahneme na slanině s cibulí, podlijeme a dusíme do poloměkka. Pak přidáme naložené zelí, na drobno nakrájené maso a uzeninu, okořeníme, zalijeme vývarem a vaříme do měkka. Před koncem vaření přidáme víno. Polévka má lepší chuť až druhý nebo třetí den. Před ohříváním dolijeme vždy trochu vína.


Přidat na Pinterest
Kateřina Růžičková

19. 08. 2013, Recept navštíven: 1169x


Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Zelnoupolévku dělám, ale bez vína

24. 12. 2014, 08:34

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
s vinom to musim skúsiť

25. 11. 2015, 11:23

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
robievam ale bez vína

26. 11. 2015, 10:53

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
musím to vyskúšať

03. 12. 2015, 16:09

Přidat komentář

Facebook komentáře