Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Zelná polévka s vínem

Zelná polévka s vínem

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
35min 45min
Nutriční hodnoty
80 kalorií 0.0g cukrů 3.0g tuků 3.0g bílkovin

Příprava

Nastrouhané syrové zelí osmahneme na slanině s cibulí, podlijeme a dusíme do poloměkka. Pak přidáme naložené zelí, na drobno nakrájené maso a uzeninu, okořeníme, zalijeme vývarem a vaříme do měkka. Před koncem vaření přidáme víno. Polévka má lepší chuť až druhý nebo třetí den. Před ohříváním dolijeme vždy trochu vína.


Kateřina Růžičková

19. 08. 2013, Recept navštíven: 1041x


Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Zelnoupolévku dělám, ale bez vína

24. 12. 2014, 08:34

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
s vinom to musim skúsiť

25. 11. 2015, 11:23

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
robievam ale bez vína

26. 11. 2015, 10:53

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
musím to vyskúšať

03. 12. 2015, 16:09

Přidat komentář

Facebook komentáře