Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Žraločí polévka

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
2h 45min 3h 15min
Nutriční hodnoty
192 kalorií 1.0g cukrů 1.0g tuků 7.0g bílkovin

Příprava

Do vody dáme žraločí maso, rozpůlené cibule, rozpůlené mrkve, bobkové listy, česnek, masox, citrónovou šťávu, petržel, pepř a sůl. Přivedeme k varu a vaříme 2,5 hodiny. Poté vyndáme maso a polévku přecedíme. Rozpustíme máslo, přidáme mouku a za stálého míchání smažíme do světle hněda. Přidáme mléko, důkladně rozmícháme a vlijeme do polévky. Důkladně promícháme a necháme projít varem. Nakonec očistíme maso od kůže, kostí a přidáme do polévky. Podáváme se smaženými kostičkami z pečiva (viz související recepty).

Bulb Tip k receptu

Polévku můžeme ozdobit šlehačkou.


Přidat na Pinterest
Milena

18. 06. 2009, Recept navštíven: 3795x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře