Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Babiččin paprikáš

Babiččin paprikáš

Obtížnost Čas přípravy
35min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 1h 35min
Nutriční hodnoty
580 kalorií 3.0g cukrů 50.0g tuků 6.0g bílkovin

Příprava

Očistíme si celer, mrkev a se žampióny nakrájíme na plátky. Papriky nakrájíme na kostky. Telecí maso nakrájíme na kostky. Opečeme na zpěněné cibuli s paprikou a osolíme. Když je maso napůl měkké, tak přidáme celer, mrkve, žampióny, hrášek, zalijeme vodou a dusíme doměkka. Do šťávy nalijeme smetanovou zálivku, chvíli povaříme a dochutíme. Podáváme s kolečky kapie přízdobenými šlehačkou na každé porci a plátkem citrónu.


Jiřulka

09. 02. 2010, Recept navštíven: 1550x


Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star
je to celkom dobrý recept

04. 02. 2017, 20:44

Přidat komentář
Ajaja
Paprikáš ? Mně to spíše připomíná ragú.

Ajaja 09. 02. 2010, 17:02

mrak
Ajajo to máš pravdu.

mrak 09. 02. 2010, 20:22

Jiřulka
Pro někoho ragú, pro někoho paprikáš. Babička snad ani neví co to ragú je, proto paprikáš :-)

Jiřulka 09. 02. 2010, 20:32

Ajaja
Nic proti babičce, ale do Maďar s tím radši nechoďte...

Ajaja 10. 02. 2010, 16:55

Facebook komentáře