Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Babiččin paprikáš

Babiččin paprikáš
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 35min , Čas vaření: 1h 0min
Celkový čas: 1h 35min , porce

580 kalorií, 3.0g cukrů, 50.0g tuků, 6.0g bílkovin

Příprava

Očistíme si celer, mrkev a se žampióny nakrájíme na plátky. Papriky nakrájíme na kostky. Telecí maso nakrájíme na kostky. Opečeme na zpěněné cibuli s paprikou a osolíme. Když je maso napůl měkké, tak přidáme celer, mrkve, žampióny, hrášek, zalijeme vodou a dusíme doměkka. Do šťávy nalijeme smetanovou zálivku, chvíli povaříme a dochutíme. Podáváme s kolečky kapie přízdobenými šlehačkou na každé porci a plátkem citrónu.

Jiřulka

09. 02. 2010, Recept navštíven: 1421x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Babiččin paprikáš

Babiččin paprikáš

Očistíme si celer, mrkev a se žampióny nakrájíme na plátky. Papriky nakrájíme na kostky. Telecí maso nakráj...

Zobrazit všechny podobné recepty k Babiččin paprikáš Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář
Ajaja
Paprikáš ? Mně to spíše připomíná ragú.

Ajaja 09. 02. 2010, 17:02

mrak
Ajajo to máš pravdu.

mrak 09. 02. 2010, 20:22

Jiřulka
Pro někoho ragú, pro někoho paprikáš. Babička snad ani neví co to ragú je, proto paprikáš :-)

Jiřulka 09. 02. 2010, 20:32

Ajaja
Nic proti babičce, ale do Maďar s tím radši nechoďte...

Ajaja 10. 02. 2010, 16:55

Facebook komentáře