Chybí obrázek

Babiččin paprikáš

Obtížnost

Čas přípravy

35min
Čas vaření
1h 0min

Celkový čas

1h 35min

Porce


Nutriční hodnoty

580 kalorií
3.0g cukrů
50.0g tuků
6.0g bílkovin


Příprava

Očistíme si celer, mrkev a se žampióny nakrájíme na plátky. Papriky nakrájíme na kostky. Telecí maso nakrájíme na kostky. Opečeme na zpěněné cibuli s paprikou a osolíme. Když je maso napůl měkké, tak přidáme celer, mrkve, žampióny, hrášek, zalijeme vodou a dusíme doměkka. Do šťávy nalijeme smetanovou zálivku, chvíli povaříme a dochutíme. Podáváme s kolečky kapie přízdobenými šlehačkou na každé porci a plátkem citrónu.

přidejte na:
Jiřulka

09. 02. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
je to celkom dobrý recept

04. 02. 2017, 20:44

Přidat komentář
Ajaja
Paprikáš ? Mně to spíše připomíná ragú.

Ajaja 09. 02. 2010, 17:02

Chybí obrázek
Ajajo to máš pravdu.

mrak 09. 02. 2010, 20:22

Jiřulka
Pro někoho ragú, pro někoho paprikáš. Babička snad ani neví co to ragú je, proto paprikáš :-)

Jiřulka 09. 02. 2010, 20:32

Ajaja
Nic proti babičce, ale do Maďar s tím radši nechoďte...

Ajaja 10. 02. 2010, 16:55

Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.