Babiččin paprikáš
Obtížnost
Čas přípravy
35min
Čas vaření
1h 0min
Celkový čas
1h 35min
Porce
Nutriční hodnoty
580
kalorií
3.0g
cukrů
50.0g
tuků
6.0g
bílkovin
Příprava
Očistíme si celer, mrkev a se žampióny nakrájíme na plátky. Papriky nakrájíme na kostky. Telecí maso nakrájíme na kostky. Opečeme na zpěněné cibuli s paprikou a osolíme. Když je maso napůl měkké, tak přidáme celer, mrkve, žampióny, hrášek, zalijeme vodou a dusíme doměkka. Do šťávy nalijeme smetanovou zálivku, chvíli povaříme a dochutíme. Podáváme s kolečky kapie přízdobenými šlehačkou na každé porci a plátkem citrónu.
Jiřulka09. 02. 2010
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.