Chybějící obrázek

Babiččin paprikáš

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

35min
Čas vaření
1h 0min

Celkový čas

1h 35min

Porce


Nutriční hodnoty

580 kalorií
3.0g cukrů
50.0g tuků
6.0g bílkovin


Příprava

Očistíme si celer, mrkev a se žampióny nakrájíme na plátky. Papriky nakrájíme na kostky. Telecí maso nakrájíme na kostky. Opečeme na zpěněné cibuli s paprikou a osolíme. Když je maso napůl měkké, tak přidáme celer, mrkve, žampióny, hrášek, zalijeme vodou a dusíme doměkka. Do šťávy nalijeme smetanovou zálivku, chvíli povaříme a dochutíme. Podáváme s kolečky kapie přízdobenými šlehačkou na každé porci a plátkem citrónu.

přidejte na:
Jiřulka

09. 02. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
je to celkom dobrý recept

dušanka 04. 02. 2017, 20:44

Přidat komentář
Ajaja
Paprikáš ? Mně to spíše připomíná ragú.

Ajaja 09. 02. 2010, 17:02

Chybějící obrázek
Ajajo to máš pravdu.

mrak 09. 02. 2010, 20:22

Jiřulka
Pro někoho ragú, pro někoho paprikáš. Babička snad ani neví co to ragú je, proto paprikáš :-)

Jiřulka 09. 02. 2010, 20:32

Ajaja
Nic proti babičce, ale do Maďar s tím radši nechoďte...

Ajaja 10. 02. 2010, 16:55