
Babiččin paprikáš
Obtížnost
Čas přípravy
35min
Čas vaření
1h 0min
Celkový čas
1h 35min
Porce
Nutriční hodnoty
580
kalorií
3.0g
cukrů
50.0g
tuků
6.0g
bílkovin
Příprava
Očistíme si celer, mrkev a se žampióny nakrájíme na plátky. Papriky nakrájíme na kostky. Telecí maso nakrájíme na kostky. Opečeme na zpěněné cibuli s paprikou a osolíme. Když je maso napůl měkké, tak přidáme celer, mrkve, žampióny, hrášek, zalijeme vodou a dusíme doměkka. Do šťávy nalijeme smetanovou zálivku, chvíli povaříme a dochutíme. Podáváme s kolečky kapie přízdobenými šlehačkou na každé porci a plátkem citrónu.
Jiřulka09. 02. 2010
Podobné recepty
Komentáře
Přidat komentář© 2021, Railsformers, s.r.o.
Ajaja 09. 02. 2010, 17:02
mrak 09. 02. 2010, 20:22
Jiřulka 09. 02. 2010, 20:32
Ajaja 10. 02. 2010, 16:55