Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Bageta plněná masem

Obtížnost Čas přípravy
5min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 25min
Nutriční hodnoty
1424 kalorií 0.0g cukrů 122.0g tuků 80.0g bílkovin

Příprava

Jarní cibulku i šalotku nakrájíme na jemno. Smažíme je na oleji dozlatova.
Přidáme maso, sůl, pepř, worcester, tymián a mletou papriku. Smažíme dohněda.
Poté přidáme pokrájená sušená rajčata.
Směs rozdělíme do čtyř baget, posypeme petrželkou a pažitkou a do každé bagetky přidáme dva listy ledového salátu.
Podáváme teplé i studené.

Bulb Tip k receptu

Bagety vybíráme dle chuti, skvělé jsou francouzské bagetky nebo ciabatty.


Přidat na Pinterest
sonizna

27. 10. 2015, Recept navštíven: 734x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutná bageta

27. 10. 2015, 18:13

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborna ako rychlovka

27. 10. 2015, 18:29

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutné

30. 10. 2015, 21:38

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
jednoduché

30. 10. 2015, 22:07

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobra bagetka

02. 11. 2015, 11:53

Přidat komentář
hanka
super bageta

hanka 10. 08. 2016, 20:32

Facebook komentáře