Bageta plněná masem
Obtížnost
Čas přípravy
5min
Čas vaření
20min
Celkový čas
25min
Porce
Nutriční hodnoty
1424
kalorií
0.0g
cukrů
122.0g
tuků
80.0g
bílkovin
Příprava
Jarní cibulku i šalotku nakrájíme na jemno. Smažíme je na oleji dozlatova.
Přidáme maso, sůl, pepř, worcester, tymián a mletou papriku. Smažíme dohněda.
Poté přidáme pokrájená sušená rajčata.
Směs rozdělíme do čtyř baget, posypeme petrželkou a pažitkou a do každé bagetky přidáme dva listy ledového salátu.
Podáváme teplé i studené.
Tip k receptu
Bagety vybíráme dle chuti, skvělé jsou francouzské bagetky nebo ciabatty.
sonizna27. 10. 2015
Ingredience
Kategorie
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.