Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Bageta plněná masem

Bageta plněná masem

Obtížnost Čas přípravy
5min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 25min
Nutriční hodnoty
1424 kalorií 0.0g cukrů 122.0g tuků 80.0g bílkovin

Příprava

Jarní cibulku i šalotku nakrájíme na jemno. Smažíme je na oleji dozlatova.
Přidáme maso, sůl, pepř, worcester, tymián a mletou papriku. Smažíme dohněda.
Poté přidáme pokrájená sušená rajčata.
Směs rozdělíme do čtyř baget, posypeme petrželkou a pažitkou a do každé bagetky přidáme dva listy ledového salátu.
Podáváme teplé i studené.

Bulb Tip k receptu

Bagety vybíráme dle chuti, skvělé jsou francouzské bagetky nebo ciabatty.


sonizna

27. 10. 2015, Recept navštíven: 590x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutná bageta

27. 10. 2015, 18:13

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborna ako rychlovka

27. 10. 2015, 18:29

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutné

30. 10. 2015, 21:38

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
jednoduché

30. 10. 2015, 22:07

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobra bagetka

02. 11. 2015, 11:53

Přidat komentář
hanka
super bageta

hanka 10. 08. 2016, 20:32

Facebook komentáře