Chybějící obrázek

Bažant s jablky

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

30min
Čas vaření
2h 0min

Celkový čas

2h 30min

Porce


Nutriční hodnoty

700 kalorií
0.0g cukrů
64.0g tuků
30.0g bílkovin


Příprava

Bažanta omyjeme, raději naporcuje (zkrátíme tím dobu přípravy) a prošpikujeme proužky slaniny. Část slaniny nakrájíme na kostičky a rozškvaříme na pánvi s poklicí. Porce bažanta řádně nasolíme, opepříme a vložíme na pánev se slaninou. Ze všech stran krátce osmažíme, mírně podlijeme vodou a dusíme cca 15 minut.
Mezitím si v pekáčku rozpustíme máslo, pak vložíme předdušeného bažanta, zasypeme cibulí nakrájenou na kolečka, novým kořením, bobkovým listem, tymiánem. Jablka nakrájíme na čtvrtky, vyjmeme jádřince a vložíme k masu. Pečeme dozlatova, během pečení hojně poléváme.

přidejte na:
Zuzana Mellenová

03. 06. 2009

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
vyborný recept,
Svetlana 06. 03. 2018, 21:57
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
chuťovo jedinečné
hanka 23. 02. 2019, 20:59
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
recept velmi dobrý na vyskúšanie
katka16031 02. 07. 2019, 21:55
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chutné, vyborné jedenie
palino 02. 01. 2020, 20:56