Bramboračka
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
30min
Celkový čas
50min
Porce
Nutriční hodnoty
317
kalorií
0.0g
cukrů
25.0g
tuků
3.0g
bílkovin
Příprava
Na zpěněném másle osmahneme cibuli, přidáme nastrouhanou kořenovou zeleninu, květák a houby. Osmažíme a zaprášíme hladkou moukou. Mícháme, až mouka chytí zlatavou barvu, a zalijeme asi litrem a půl vroucí vody. Osolíme, okmínujeme a lehce opepříme. Vložíme na kostičky nakrájené brambory a vaříme do měkka. Pak přidáme prolisovaný česnek a majoránku, kterou napřed v ruce promneme. Nakonec dáme nasekanou petrželovou nať.
Zdenka Obertová12. 11. 2009
Další recepty
Recenze
Přidat recenziPřidané ingredience: libeček
planeta 18. 02. 2014, 08:10
© 2024, Railsformers s.r.o.