Bramborový eintopf s fazolemi
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
20min
Celkový čas
30min
Porce
Nutriční hodnoty
668
kalorií
0.0g
cukrů
28.0g
tuků
11.0g
bílkovin
Příprava
Klobásu a mrkev nakrájíme na kolečka.
Cibuli a česnek najkrájíme na jemno.
Brambory nakrájíme na větší kostky.
Na oleji osmažíme cibuli a česnek dozlatova, poté zasypeme paprikou a přidáme klobásu, brambory a mrkev. Krátce osmahneme.
Zalijeme vývarem a vaříme 20 minut doměkka.
Osolíme, opepříme, přidáme slité fazole a majoránku.
Podáváme posypané petrželkou.
Tip k receptu
Papriku i klobásu můžeme zvolit dle chuti i ostrou.
sonizna26. 10. 2015
Další recepty
Recenze
Přidat recenziPřidané ingredience: zelená paprika
Roxana 05. 11. 2015, 01:11
© 2024, Railsformers s.r.o.