
Bratislavská kotleta
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
2h 15min
Celkový čas
2h 35min
Porce
Nutriční hodnoty
3032
kalorií
0.0g
cukrů
222.0g
tuků
195.0g
bílkovin
Příprava
Cibuli nakrájíme najemno a necháme zesklovatět na oleji. Přidáme na plátky nakrájenou kotletu, osolíme, opepříme a krátce podusíme. Přidáme vodu, hovězí bujóny, mrkev nakrájenou na kostky, celer nakrájený na kostky a hrášek. Vaříme cca 2h, dokud maso není měkké. Až je maso hotové, přidáme na kostky nakrájenou okurku, ocet a zahustíme moukou rozmíchanou v mléce.
Alergino02. 03. 2010
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenziKomentáře
Přidat komentář© 2022, Railsformers, s.r.o.
Ajaja 02. 03. 2010, 17:03
Alergino 03. 03. 2010, 09:40
Ajaja 04. 03. 2010, 16:44
Alergino 04. 03. 2010, 17:16
Ajaja 04. 03. 2010, 18:02