Chybějící obrázek

Bratislavská kotleta

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
2h 15min

Celkový čas

2h 35min

Porce


Nutriční hodnoty

3032 kalorií
0.0g cukrů
222.0g tuků
195.0g bílkovin


Příprava

Cibuli nakrájíme najemno a necháme zesklovatět na oleji. Přidáme na plátky nakrájenou kotletu, osolíme, opepříme a krátce podusíme. Přidáme vodu, hovězí bujóny, mrkev nakrájenou na kostky, celer nakrájený na kostky a hrášek. Vaříme cca 2h, dokud maso není měkké. Až je maso hotové, přidáme na kostky nakrájenou okurku, ocet a zahustíme moukou rozmíchanou v mléce.

přidejte na:
Alergino

02. 03. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
výborný recept, robím ho v tlakovom hrnci
palino 30. 12. 2016, 18:32
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
v tlakovom urobean je dobrá a rýchlo
majka 25. 12. 2017, 21:20
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
kotleta výbornej chuti
hanka 10. 02. 2019, 20:52
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chutná kotleta
dušanka 02. 10. 2019, 23:48