Bratislavská kotleta
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
2h 15min
Celkový čas
2h 35min
Porce
Nutriční hodnoty
3032
kalorií
0.0g
cukrů
222.0g
tuků
195.0g
bílkovin
Příprava
Cibuli nakrájíme najemno a necháme zesklovatět na oleji. Přidáme na plátky nakrájenou kotletu, osolíme, opepříme a krátce podusíme. Přidáme vodu, hovězí bujóny, mrkev nakrájenou na kostky, celer nakrájený na kostky a hrášek. Vaříme cca 2h, dokud maso není měkké. Až je maso hotové, přidáme na kostky nakrájenou okurku, ocet a zahustíme moukou rozmíchanou v mléce.
Alergino02. 03. 2010
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.