Chybějící obrázek

Bratislavská kotleta

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
2h 15min

Celkový čas

2h 35min

Porce


Nutriční hodnoty

3032 kalorií
0.0g cukrů
222.0g tuků
195.0g bílkovin


Příprava

Cibuli nakrájíme najemno a necháme zesklovatět na oleji. Přidáme na plátky nakrájenou kotletu, osolíme, opepříme a krátce podusíme. Přidáme vodu, hovězí bujóny, mrkev nakrájenou na kostky, celer nakrájený na kostky a hrášek. Vaříme cca 2h, dokud maso není měkké. Až je maso hotové, přidáme na kostky nakrájenou okurku, ocet a zahustíme moukou rozmíchanou v mléce.

přidejte na:
Alergino

02. 03. 2010

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
výborný recept, robím ho v tlakovom hrnci

palino 30. 12. 2016, 17:32

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
v tlakovom urobean je dobrá a rýchlo

majka 25. 12. 2017, 20:20

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
kotleta výbornej chuti

hanka 10. 02. 2019, 19:52

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chutná kotleta

dušanka 02. 10. 2019, 21:48

Přidat komentář
Ajaja
Fakt se to vaří 2 hodiny ? Kotleta ? Té přece stačí půlhoďka....

Ajaja 02. 03. 2010, 17:03

Chybějící obrázek
se omlouvám, píšu jak to vařím, a vařím to pro malý dítko, takže to potřebuji mít naprosto rozpadávací :-)

Alergino 03. 03. 2010, 09:40

Ajaja
Jj - tomu rozumím, já se lekla, že kdybych do toho šla, tak by to časově bylo neazjímavé. Mohu-li to tedy vzít orientačně a na základě zkušeností, pak se mi čas výrazně zkrátí...

Ajaja 04. 03. 2010, 16:44

Chybějící obrázek
já ráda vše dělám v tlakovém hrnci, a to je za 30 min rozpadávací všechno :-)

Alergino 04. 03. 2010, 17:16

Ajaja
To ano, tlakáč významně zkracuje čas - využívám ho pro vaření fazolí s uzeným kolenem, když chci dělat fazolovou polévku.

Ajaja 04. 03. 2010, 18:02