Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Bratislavská kotleta

Bratislavská kotleta
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 2h 15min
Celkový čas: 2h 35min , porce

3032 kalorií, 0.0g cukrů, 222.0g tuků, 195.0g bílkovin

Příprava

Cibuli nakrájíme najemno a necháme zesklovatět na oleji. Přidáme na plátky nakrájenou kotletu, osolíme, opepříme a krátce podusíme. Přidáme vodu, hovězí bujóny, mrkev nakrájenou na kostky, celer nakrájený na kostky a hrášek. Vaříme cca 2h, dokud maso není měkké. Až je maso hotové, přidáme na kostky nakrájenou okurku, ocet a zahustíme moukou rozmíchanou v mléce.

Alergino

02. 03. 2010, Recept navštíven: 2617x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Bratislavská kotleta

Bratislavská kotleta

Cibuli nakrájíme najemno a necháme zesklovatět na oleji. Přidáme na plátky nakrájenou kotletu, osolíme, ope...

Bratislavské tyčinky

Bratislavské tyčinky

Nelúpané mleté mandle, mleté oriešky, postrúhanú čokoládu, postrúhané maslo, cukor, vanilkový cukor, mletú ...

Bratislavský kousek nebe

Bratislavský kousek nebe

Základní těsto vytvoříme tak, že smícháme vejce, cukr a vanilkový cukr a vyšleháme mixérem do lehké pěny. P...

Zobrazit všechny podobné recepty k Bratislavská kotleta Link-arrow
Thumb.21521

Těstoviny vařené

Do osolené vroucí vody nasypeme těstoviny. Ihned je zamícháme, aby se těstoviny nepřichytily na dno nádoby...

Thumb

Houskové knedlíky kynuté – s práškem do pečiva

Do mísy prosejeme mouku, kterou promícháme se solí a práškem do pečiva. V mléce rozkvedláme vajíčko a přidá...


Přidat recenzi
Přidat komentář
Ajaja
Fakt se to vaří 2 hodiny ? Kotleta ? Té přece stačí půlhoďka....

Ajaja 02. 03. 2010, 17:03

Alergino
se omlouvám, píšu jak to vařím, a vařím to pro malý dítko, takže to potřebuji mít naprosto rozpadávací :-)

Alergino 03. 03. 2010, 09:40

Ajaja
Jj - tomu rozumím, já se lekla, že kdybych do toho šla, tak by to časově bylo neazjímavé. Mohu-li to tedy vzít orientačně a na základě zkušeností, pak se mi čas výrazně zkrátí...

Ajaja 04. 03. 2010, 16:44

Alergino
já ráda vše dělám v tlakovém hrnci, a to je za 30 min rozpadávací všechno :-)

Alergino 04. 03. 2010, 17:16

Ajaja
To ano, tlakáč významně zkracuje čas - využívám ho pro vaření fazolí s uzeným kolenem, když chci dělat fazolovou polévku.

Ajaja 04. 03. 2010, 18:02

Facebook komentáře