Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Bratislavská kotleta

Bratislavská kotleta

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
2h 15min 2h 35min
Nutriční hodnoty
3032 kalorií 0.0g cukrů 222.0g tuků 195.0g bílkovin

Příprava

Cibuli nakrájíme najemno a necháme zesklovatět na oleji. Přidáme na plátky nakrájenou kotletu, osolíme, opepříme a krátce podusíme. Přidáme vodu, hovězí bujóny, mrkev nakrájenou na kostky, celer nakrájený na kostky a hrášek. Vaříme cca 2h, dokud maso není měkké. Až je maso hotové, přidáme na kostky nakrájenou okurku, ocet a zahustíme moukou rozmíchanou v mléce.


Alergino

02. 03. 2010, Recept navštíven: 2854x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
výborný recept, robím ho v tlakovom hrnci

30. 12. 2016, 17:32

Přidat komentář
Ajaja
Fakt se to vaří 2 hodiny ? Kotleta ? Té přece stačí půlhoďka....

Ajaja 02. 03. 2010, 17:03

Alergino
se omlouvám, píšu jak to vařím, a vařím to pro malý dítko, takže to potřebuji mít naprosto rozpadávací :-)

Alergino 03. 03. 2010, 09:40

Ajaja
Jj - tomu rozumím, já se lekla, že kdybych do toho šla, tak by to časově bylo neazjímavé. Mohu-li to tedy vzít orientačně a na základě zkušeností, pak se mi čas výrazně zkrátí...

Ajaja 04. 03. 2010, 16:44

Alergino
já ráda vše dělám v tlakovém hrnci, a to je za 30 min rozpadávací všechno :-)

Alergino 04. 03. 2010, 17:16

Ajaja
To ano, tlakáč významně zkracuje čas - využívám ho pro vaření fazolí s uzeným kolenem, když chci dělat fazolovou polévku.

Ajaja 04. 03. 2010, 18:02

Facebook komentáře