Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Broskvová čína

Broskvová čína

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
40min 50min
Nutriční hodnoty
412 kalorií 61.0g cukrů 6.0g tuků 46.0g bílkovin

Příprava

Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme, smícháme se 3 lžícemi medu, 4 lžícemi kečupu, 4 lžícemi plnotučné hořčice, 4 lžícemi sójové a worchestrové omáčky, zakápneme olivovým olejem a zprudka opečeme na pánvi. Přidáme ½ lžičky tymiánu a rozmarýnu, zakápneme citrónovou šťávou, podlijeme trochou vody nebo broskvové šťávy a necháme pod pokličkou dusit. Mezitím na druhé pánvi na troše oleje orestujeme na kolečka nakrájenou mrkev, nadrobno nakrájenou papriku a půl plechovky broskví, přidáme 1 lžíci medu, 1/2 lžičky rozmarýnu a tymiánu a zakápneme citrónem. Když je maso měkké, smícháme s orestovanou zeleninou.


Beruska64

02. 01. 2010, Recept navštíven: 1485x


Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný recept

04. 10. 2016, 19:32

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
jedlo ma vybornú chuť, je šťavnaté

18. 11. 2016, 20:44

Přidat komentář

Facebook komentáře