Broskvová čína
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
40min
Celkový čas
50min
Porce
Nutriční hodnoty
412
kalorií
61.0g
cukrů
6.0g
tuků
46.0g
bílkovin
Příprava
Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme, smícháme se 3 lžícemi medu, 4 lžícemi kečupu, 4 lžícemi plnotučné hořčice, 4 lžícemi sójové a worchestrové omáčky, zakápneme olivovým olejem a zprudka opečeme na pánvi. Přidáme ½ lžičky tymiánu a rozmarýnu, zakápneme citrónovou šťávou, podlijeme trochou vody nebo broskvové šťávy a necháme pod pokličkou dusit. Mezitím na druhé pánvi na troše oleje orestujeme na kolečka nakrájenou mrkev, nadrobno nakrájenou papriku a půl plechovky broskví, přidáme 1 lžíci medu, 1/2 lžičky rozmarýnu a tymiánu a zakápneme citrónem. Když je maso měkké, smícháme s orestovanou zeleninou.
Beruska6402. 01. 2010
Ingredience
- 1 ks pórku
- 1 ks papriky
- 1 ks mrkve
- 4 plátky vepřového masa
- 4 lžíce medu
- 4 lžíce kečupu
- 4 lžíce plnotučné hořčice
- 4 lžíce sojové omáčky
- 4 lžíce Worcesterské omáčky
- 4 lžíce citrónové šťávy
- 1 lžička tymiánu
- 1 lžička rozmarýnu
- 5 lžic olivového oleje
- špetka pepře
- špetka soli
- 1 konzerva broskvového kompotu
Kategorie
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.