Chybějící obrázek

Broskvová čína

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

10min
Čas vaření
40min

Celkový čas

50min

Porce


Nutriční hodnoty

412 kalorií
61.0g cukrů
6.0g tuků
46.0g bílkovin


Příprava

Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme, smícháme se 3 lžícemi medu, 4 lžícemi kečupu, 4 lžícemi plnotučné hořčice, 4 lžícemi sójové a worchestrové omáčky, zakápneme olivovým olejem a zprudka opečeme na pánvi. Přidáme ½ lžičky tymiánu a rozmarýnu, zakápneme citrónovou šťávou, podlijeme trochou vody nebo broskvové šťávy a necháme pod pokličkou dusit. Mezitím na druhé pánvi na troše oleje orestujeme na kolečka nakrájenou mrkev, nadrobno nakrájenou papriku a půl plechovky broskví, přidáme 1 lžíci medu, 1/2 lžičky rozmarýnu a tymiánu a zakápneme citrónem. Když je maso měkké, smícháme s orestovanou zeleninou.

přidejte na:
Beruska64

02. 01. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
vyborný recept

dušanka 04. 10. 2016, 19:32

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
jedlo ma vybornú chuť, je šťavnaté

hanka 18. 11. 2016, 20:44

Přidat komentář