Cannoli plněné ricottovým krémem

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

30min
Čas vaření
30min

Celkový čas

1h 0min

Porce


Nutriční hodnoty

2960 kalorií
5.0g cukrů
107.0g tuků
59.0g bílkovin


Příprava

Den předem si připravíme těsto: smícháme mouku, cukr moučku, skořici, kávu a sůl. Přidáme sádlo a vejce a postupně přiléváme smíchané víno s octem. Vypracujeme hladké nelepivé těsto.
Smícháme ricottu s cukrem, pomerančovou kůrou a šťávou a necháme také odležet v lednici do druhého dne.
Druhý den propasírujeme ricottu.
Těsto rozválíme na plát, který nakrájíme na čtverce. Tyto čtverce pak balíme na nástavce na trubičky a smažíme v oleji dozlatova. Zamotáme je tak, aby se dva protilehlé rohy slepily.
Poté je naplníme ricottovou náplní a podáváme posypané nasekanými pistáciemi.

Tip k receptu

Italská lahůdka, která se tak trochu podobá našim kremrolím.

přidejte na:
sonizna

25. 01. 2016

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
vyborná lahodka
Svetlana 26. 01. 2016, 11:59
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
vyskúšam
dušanka 26. 01. 2016, 12:56
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
zaujímavý recept
majka 28. 01. 2016, 15:38
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobrý recept
palino 15. 05. 2019, 20:51
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
veľmi chutné jedenie
hanka 16. 01. 2020, 21:28