Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Cannoli plněné ricottovým krémem

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 1h 0min
Nutriční hodnoty
2960 kalorií 5.0g cukrů 107.0g tuků 59.0g bílkovin

Příprava

Den předem si připravíme těsto: smícháme mouku, cukr moučku, skořici, kávu a sůl. Přidáme sádlo a vejce a postupně přiléváme smíchané víno s octem. Vypracujeme hladké nelepivé těsto.
Smícháme ricottu s cukrem, pomerančovou kůrou a šťávou a necháme také odležet v lednici do druhého dne.
Druhý den propasírujeme ricottu.
Těsto rozválíme na plát, který nakrájíme na čtverce. Tyto čtverce pak balíme na nástavce na trubičky a smažíme v oleji dozlatova. Zamotáme je tak, aby se dva protilehlé rohy slepily.
Poté je naplníme ricottovou náplní a podáváme posypané nasekanými pistáciemi.

Bulb Tip k receptu

Italská lahůdka, která se tak trochu podobá našim kremrolím.


Přidat na Pinterest
sonizna

25. 01. 2016, Recept navštíven: 766x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborná lahodka

26. 01. 2016, 10:59

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšam

26. 01. 2016, 11:56

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zaujímavý recept

28. 01. 2016, 14:38

Přidat komentář

Facebook komentáře