Cannoli plněné ricottovým krémem

Obtížnost

Čas přípravy

30min
Čas vaření
30min

Celkový čas

1h 0min

Porce


Nutriční hodnoty

2960 kalorií
5.0g cukrů
107.0g tuků
59.0g bílkovin


Příprava

Den předem si připravíme těsto: smícháme mouku, cukr moučku, skořici, kávu a sůl. Přidáme sádlo a vejce a postupně přiléváme smíchané víno s octem. Vypracujeme hladké nelepivé těsto.
Smícháme ricottu s cukrem, pomerančovou kůrou a šťávou a necháme také odležet v lednici do druhého dne.
Druhý den propasírujeme ricottu.
Těsto rozválíme na plát, který nakrájíme na čtverce. Tyto čtverce pak balíme na nástavce na trubičky a smažíme v oleji dozlatova. Zamotáme je tak, aby se dva protilehlé rohy slepily.
Poté je naplníme ricottovou náplní a podáváme posypané nasekanými pistáciemi.

Tip k receptu

Italská lahůdka, která se tak trochu podobá našim kremrolím.

přidejte na:
Chybí obrázek

25. 01. 2016

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
vyborná lahodka

26. 01. 2016, 10:59

Chybí obrázek
vyskúšam

26. 01. 2016, 11:56

Chybí obrázek
zaujímavý recept

28. 01. 2016, 14:38

Chybí obrázek
dobrý recept

15. 05. 2019, 18:51

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.