Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Carbonnade a lá Flamande

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
2h 30min 2h 45min
Nutriční hodnoty
1936 kalorií 15.0g cukrů 147.0g tuků 133.0g bílkovin

Příprava

Maso nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme a osmažíme na oleji dohněda. Dáme stranou. Slaninu nakrájíme na kostičky a také ji osmažíme. Poté ji dáme k masu. Cibuli nakrájíme na kostičky a 15 minut ji opékáme na výpeku ze slaniny. Poté zasypeme cukrem a necháme zkaramelizovat. Zasypeme moukou a přidáme maso a slaninu. Zalijeme pivem a troškou vývaru, přidáme bobkový list a dusíme 2 hodiny. Podáváme ozdobené tymiánem a nahrubo namletým barevným pepřem.

Bulb Tip k receptu

Skvělé jídlo pro muže.


Přidat na Pinterest
sonizna

07. 09. 2015, Recept navštíven: 1239x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
naročnejsie ale treba skusit

21. 09. 2015, 09:49

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dost narocné

25. 09. 2015, 15:16

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyzera to byt dobre

15. 10. 2015, 20:42

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
trošku naročnejší recept

20. 10. 2015, 15:10

Thumb
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Vyborné, dá se i různě měnit druh masa i postup a stále hodně jedlé

Honza 26. 03. 2016, 06:38

Přidat komentář

Facebook komentáře