Carbonnade a lá Flamande

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

15min
Čas vaření
2h 30min

Celkový čas

2h 45min

Porce


Nutriční hodnoty

1936 kalorií
15.0g cukrů
147.0g tuků
133.0g bílkovin


Příprava

Maso nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme a osmažíme na oleji dohněda. Dáme stranou. Slaninu nakrájíme na kostičky a také ji osmažíme. Poté ji dáme k masu. Cibuli nakrájíme na kostičky a 15 minut ji opékáme na výpeku ze slaniny. Poté zasypeme cukrem a necháme zkaramelizovat. Zasypeme moukou a přidáme maso a slaninu. Zalijeme pivem a troškou vývaru, přidáme bobkový list a dusíme 2 hodiny. Podáváme ozdobené tymiánem a nahrubo namletým barevným pepřem.

Tip k receptu

Skvělé jídlo pro muže.

přidejte na:
sonizna

07. 09. 2015

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
naročnejsie ale treba skusit

katka16031 21. 09. 2015, 09:49

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dost narocné

Svetlana 25. 09. 2015, 15:16

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
vyzera to byt dobre

hanka 15. 10. 2015, 20:42

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
trošku naročnejší recept

majka 20. 10. 2015, 15:10

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
Vyborné, dá se i různě měnit druh masa i postup a stále hodně jedlé

Honza 26. 03. 2016, 06:38

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
Co je na receptu náročného? Jídlo dobré, ale náročné určitě není.

Cihu 26. 12. 2018, 10:38

Přidat komentář