Carpaccio z hovězího, ředkviček a kedlubny

Obtížnost

Čas přípravy

25min
Čas vaření
0min

Celkový čas

25min

Porce


Nutriční hodnoty

812 kalorií
5.0g cukrů
46.0g tuků
100.0g bílkovin


Příprava

Kedlubnu nakrájíme na tenké nudličky, ředkvičky na tenká kolečka a svíčkovou ostrým nožem na co nejtenčí plátky. Plátky hovězí lehce naklepeme mezi dvěma potravinářskými fóliemi a osolíme.
Na talíře rozdělíme maso, ředkvičky a zeleninu.
Z citrónu a pomeranče vymačkáme šťávu a vyšleháme je s olejem a cukrem. Tímto dresinkem přelijeme carpaccio.
Ozdobíme hoblinkami parmazánu, čerstvými bylinkami, nahrubo mletým pepřem a lístky ředkvičky.

Tip k receptu

Pepř použijeme pokud možno celý, čerstvě rozdrcený v hmoždíři. Toto jídlo je velmi delikátní záležitost, která potěší muže i ženy.

přidejte na:
Chybí obrázek

12. 01. 2016

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
dobrý recept

12. 01. 2016, 13:03

Chybí obrázek
celkom chutný recept

01. 02. 2016, 11:52

Chybí obrázek
hovädzie carpaccio je velmi dobré

21. 05. 2017, 19:36

Chybí obrázek
inšpirujuci recept,vyzerá skvele

23. 06. 2019, 18:53

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.