Carpaccio z hovězího, ředkviček a kedlubny
Obtížnost
Čas přípravy
25min
Čas vaření
0min
Celkový čas
25min
Porce
Nutriční hodnoty
812
kalorií
5.0g
cukrů
46.0g
tuků
100.0g
bílkovin
Příprava
Kedlubnu nakrájíme na tenké nudličky, ředkvičky na tenká kolečka a svíčkovou ostrým nožem na co nejtenčí plátky. Plátky hovězí lehce naklepeme mezi dvěma potravinářskými fóliemi a osolíme.
Na talíře rozdělíme maso, ředkvičky a zeleninu.
Z citrónu a pomeranče vymačkáme šťávu a vyšleháme je s olejem a cukrem. Tímto dresinkem přelijeme carpaccio.
Ozdobíme hoblinkami parmazánu, čerstvými bylinkami, nahrubo mletým pepřem a lístky ředkvičky.
Tip k receptu
Pepř použijeme pokud možno celý, čerstvě rozdrcený v hmoždíři. Toto jídlo je velmi delikátní záležitost, která potěší muže i ženy.
sonizna12. 01. 2016
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.