Carpaccio z hovězího, ředkviček a kedlubny

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

25min
Čas vaření
0min

Celkový čas

25min

Porce


Nutriční hodnoty

812 kalorií
5.0g cukrů
46.0g tuků
100.0g bílkovin


Příprava

Kedlubnu nakrájíme na tenké nudličky, ředkvičky na tenká kolečka a svíčkovou ostrým nožem na co nejtenčí plátky. Plátky hovězí lehce naklepeme mezi dvěma potravinářskými fóliemi a osolíme.
Na talíře rozdělíme maso, ředkvičky a zeleninu.
Z citrónu a pomeranče vymačkáme šťávu a vyšleháme je s olejem a cukrem. Tímto dresinkem přelijeme carpaccio.
Ozdobíme hoblinkami parmazánu, čerstvými bylinkami, nahrubo mletým pepřem a lístky ředkvičky.

Tip k receptu

Pepř použijeme pokud možno celý, čerstvě rozdrcený v hmoždíři. Toto jídlo je velmi delikátní záležitost, která potěší muže i ženy.

přidejte na:
sonizna

12. 01. 2016

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobrý recept

Svetlana 12. 01. 2016, 13:03

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
celkom chutný recept

palino 01. 02. 2016, 11:52

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
hovädzie carpaccio je velmi dobré

katka16031 21. 05. 2017, 19:36

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
inšpirujuci recept,vyzerá skvele

hanka 23. 06. 2019, 18:53

Přidat komentář