Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Carpaccio z hovězího, ředkviček a kedlubny

Obtížnost Čas přípravy
25min
Čas vaření Celkový čas Porce
0min 25min
Nutriční hodnoty
812 kalorií 5.0g cukrů 46.0g tuků 100.0g bílkovin

Příprava

Kedlubnu nakrájíme na tenké nudličky, ředkvičky na tenká kolečka a svíčkovou ostrým nožem na co nejtenčí plátky. Plátky hovězí lehce naklepeme mezi dvěma potravinářskými fóliemi a osolíme.
Na talíře rozdělíme maso, ředkvičky a zeleninu.
Z citrónu a pomeranče vymačkáme šťávu a vyšleháme je s olejem a cukrem. Tímto dresinkem přelijeme carpaccio.
Ozdobíme hoblinkami parmazánu, čerstvými bylinkami, nahrubo mletým pepřem a lístky ředkvičky.

Bulb Tip k receptu

Pepř použijeme pokud možno celý, čerstvě rozdrcený v hmoždíři. Toto jídlo je velmi delikátní záležitost, která potěší muže i ženy.


Přidat na Pinterest
sonizna

12. 01. 2016, Recept navštíven: 859x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept

12. 01. 2016, 13:03

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
celkom chutný recept

01. 02. 2016, 11:52

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
hovädzie carpaccio je velmi dobré

21. 05. 2017, 19:36

Přidat komentář

Facebook komentáře