Červené zelí s kuřecím stehnem na pivu a bramborovými noky
Obtížnost
Čas přípravy
Čas vaření
Celkový čas
Porce
Nutriční hodnoty
Příprava
V hrnci rozehřejeme lžíci kachního sádla (je lepší než vepřové) a osmažíme na něm cibuli do sklovita. Pak vyklopíme sklenici červeného sterilovaného zelí i se šťávou, přisolíme, připepříme, zamícháme a zalijeme trochou vody. Podusíme do měkka. Podle chuti přisladíme a zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě. Bramborové noky uvaříme podle návodu v osolené vodě (zkušené kuchařky samozřejmě mohou připravit noky domácí). Podáváme s kuřecím masem pečeným na černém pivu nebo třeba s pečenou kachnou.
Jana Smidži29. 03. 2016
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi
palino 29. 03. 2016, 12:45

katka16031 31. 03. 2016, 09:46

Svetlana 06. 04. 2016, 09:09

dušanka 17. 04. 2016, 19:26

Přidané ingredience: donacziova@seznam.cz
heladon 30. 04. 2017, 11:00

Hvj 15. 01. 2018, 14:42

hanka 26. 12. 2018, 15:43

majka 20. 05. 2019, 09:35

Přidané ingredience: jablko
planeta 28. 05. 2019, 13:04
jana_oujezdska 06. 07. 2018, 14:33