Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Červené zelí s kuřecím stehnem na pivu a bramborovými noky

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 1h 10min
Nutriční hodnoty
224 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 3.0g bílkovin

Příprava

V hrnci rozehřejeme lžíci kachního sádla (je lepší než vepřové) a osmažíme na něm cibuli do sklovita. Pak vyklopíme sklenici červeného sterilovaného zelí i se šťávou, přisolíme, připepříme, zamícháme a zalijeme trochou vody. Podusíme do měkka. Podle chuti přisladíme a zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě. Bramborové noky uvaříme podle návodu v osolené vodě (zkušené kuchařky samozřejmě mohou připravit noky domácí). Podáváme s kuřecím masem pečeným na černém pivu nebo třeba s pečenou kachnou.


Přidat na Pinterest
Jana Smidži

29. 03. 2016, Recept navštíven: 4179x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept osvedčený, vyborný

29. 03. 2016, 12:45

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutné, vynikajúce jedlo

31. 03. 2016, 09:46

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobré a chutne jedlo

06. 04. 2016, 09:09

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný recept po každej stránke

17. 04. 2016, 19:26

Přidat komentář

Facebook komentáře