Červené zelí s kuřecím stehnem na pivu a bramborovými noky

Obtížnost

Čas přípravy

10min
Čas vaření
1h 0min

Celkový čas

1h 10min

Porce


Nutriční hodnoty

224 kalorií
0.0g cukrů
0.0g tuků
3.0g bílkovin


Příprava

V hrnci rozehřejeme lžíci kachního sádla (je lepší než vepřové) a osmažíme na něm cibuli do sklovita. Pak vyklopíme sklenici červeného sterilovaného zelí i se šťávou, přisolíme, připepříme, zamícháme a zalijeme trochou vody. Podusíme do měkka. Podle chuti přisladíme a zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě. Bramborové noky uvaříme podle návodu v osolené vodě (zkušené kuchařky samozřejmě mohou připravit noky domácí). Podáváme s kuřecím masem pečeným na černém pivu nebo třeba s pečenou kachnou.

přidejte na:
Jana Smidži

29. 03. 2016

Podobné recepty


Přidat recenzi
palino
recept osvedčený, vyborný

29. 03. 2016, 12:45

katka16031
chutné, vynikajúce jedlo

31. 03. 2016, 09:46

Svetlana
dobré a chutne jedlo

06. 04. 2016, 09:09

dušanka
vyborný recept po každej stránke

17. 04. 2016, 19:26

heladon
Jídlolze využit i na velké oslavy
Přidané ingredience: donacziova@seznam.cz

30. 04. 2017, 11:00

Ahoj mami nv fb klidně) jljgcbnbnoijpoiiugopp to je dobře a co nhj . .l,

Hvj 15. 01. 2018, 14:42

hanka
velmi dobrý recept

26. 12. 2018, 15:43

Přidat komentář
jana_oujezdska
Uzasne , vyborne

jana_oujezdska 06. 07. 2018, 14:33

Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.