Červené zelí s kuřecím stehnem na pivu a bramborovými noky
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
1h 0min
Celkový čas
1h 10min
Porce
Nutriční hodnoty
224
kalorií
0.0g
cukrů
0.0g
tuků
3.0g
bílkovin
Příprava
V hrnci rozehřejeme lžíci kachního sádla (je lepší než vepřové) a osmažíme na něm cibuli do sklovita. Pak vyklopíme sklenici červeného sterilovaného zelí i se šťávou, přisolíme, připepříme, zamícháme a zalijeme trochou vody. Podusíme do měkka. Podle chuti přisladíme a zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě. Bramborové noky uvaříme podle návodu v osolené vodě (zkušené kuchařky samozřejmě mohou připravit noky domácí). Podáváme s kuřecím masem pečeným na černém pivu nebo třeba s pečenou kachnou.
Jana Smidži29. 03. 2016
Další recepty
Recenze
Přidat recenziPřidané ingredience: donacziova@seznam.cz
heladon 30. 04. 2017, 13:00
Hvj 15. 01. 2018, 15:42
Přidané ingredience: jablko
planeta 28. 05. 2019, 15:04
© 2024, Railsformers s.r.o.