Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Dušený květák alá Čína

Dušený květák alá Čína

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
35min 45min
Nutriční hodnoty
54 kalorií 24.0g cukrů 0.0g tuků 3.0g bílkovin

Příprava

Nadrobno rozebraný květák osmahneme na tuku s cibulí a česnekem, okořeníme, dáme sójovou omáčku, worcester, glutasol, cukr, podlijeme vínem a dusíme do měkka. Před koncem dušení přidáme škrob rozmíchaný v trošce vody.


Kateřina Růžičková

23. 07. 2013, Recept navštíven: 1293x


Přidat recenzi
Roxana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Přidávám trošku muškátového oříšku, ale vyhnu se Glutasolu.
Přidané ingredience: muškátový oříšek

09. 08. 2013, 05:02

heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Vyzkoušela jsem to a byla to opravdu čína

03. 01. 2015, 09:31

Přidat komentář

Facebook komentáře