Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Dušený květák alá Čína

Dušený květák alá Čína
Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 35min
Celkový čas: 45min , porce

54 kalorií, 24.0g cukrů, 0.0g tuků, 3.0g bílkovin

Příprava

Nadrobno rozebraný květák osmahneme na tuku s cibulí a česnekem, okořeníme, dáme sójovou omáčku, worcester, glutasol, cukr, podlijeme vínem a dusíme do měkka. Před koncem dušení přidáme škrob rozmíchaný v trošce vody.

Kateřina Růžičková

23. 07. 2013, Recept navštíven: 1094x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Dušený květák alá Čína

Dušený květák alá Čína

Nadrobno rozebraný květák osmahneme na tuku s cibulí a česnekem, okořeníme, dáme sójovou omáčku, worcester,...

Zobrazit všechny podobné recepty k Dušený květák alá Čína Link-arrow

Přidat recenzi
Roxana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Přidávám trošku muškátového oříšku, ale vyhnu se Glutasolu.
Přidané ingredience: muškátový oříšek

09. 08. 2013, 05:02

heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Vyzkoušela jsem to a byla to opravdu čína

03. 01. 2015, 09:31

Přidat komentář

Facebook komentáře