Dušený květák alá Čína

Obtížnost

Čas přípravy

10min
Čas vaření
35min

Celkový čas

45min

Porce


Nutriční hodnoty

54 kalorií
24.0g cukrů
0.0g tuků
3.0g bílkovin


Příprava

Nadrobno rozebraný květák osmahneme na tuku s cibulí a česnekem, okořeníme, dáme sójovou omáčku, worcester, glutasol, cukr, podlijeme vínem a dusíme do měkka. Před koncem dušení přidáme škrob rozmíchaný v trošce vody.

přidejte na:

Další recepty


Přidat recenzi
Roxana
Přidávám trošku muškátového oříšku, ale vyhnu se Glutasolu.
Přidané ingredience: muškátový oříšek

09. 08. 2013, 05:02

Chybí obrázek
Vyzkoušela jsem to a byla to opravdu čína

03. 01. 2015, 09:31

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.