Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Dýňové lasagne

Dýňové lasagne
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 35min , Čas vaření: 50min
Celkový čas: 1h 25min , porce

0 kalorií, 0.0g cukrů, 0.0g tuků, 0.0g bílkovin

Příprava

Cibuli nakrájíme na drobno a osmažíme. K ní přidáme na kostičky nakrájenou dýni a chvíli restujeme. Poté přidáme krájená rajčata z plechovky, koření a chvíli dusíme. Do zapékací mísy dáme na dno vrstvu lasagní na ně rozprostřeme dýňovou směs a bešamel. Postup opakujeme. Na poslední vrstvu lasagní dáme plátky mozzarelly a necháme zapéct.

Jana Langrová

15. 12. 2014, Recept navštíven: 2962x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Dýňové lasagne

Dýňové lasagne

Cibuli nakrájíme na drobno a osmažíme. K ní přidáme na kostičky nakrájenou dýni a chvíli restujeme. Poté př...

Zobrazit všechny podobné recepty k Dýňové lasagne Link-arrow

Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Podobný recept jsem vyzkoušela a bylo to dobré.

03. 01. 2015, 09:27

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dynové musim vyskusat

18. 10. 2015, 19:33

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre su aj taketo lasagne

20. 01. 2016, 10:43

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dyňove som ešte neskúšala,ale mozu byt dobre

22. 03. 2016, 19:52

Přidat komentář

Facebook komentáře