Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Fazolové řízky

Fazolové řízky

Obtížnost Čas přípravy
12h 0min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 12h 30min
Nutriční hodnoty
1348 kalorií 1.0g cukrů 30.0g tuků 92.0g bílkovin

Příprava

Fazuľu (hrach,šošovicu), ktorú sme jeden deň vopred namočili do studenej vody, uvaríme. Scedíme, necháme ochladiť a pomelieme na mäsovom mlynčeku. Pridáme posekanú cibuľu, peržlenovú vňať, strúhaný syr, popučený cesnak a vo vode namočenú a dobre vyžmýkanú žemľu. Hmotu dobre premiešame pridáme vajce, ochutíme vegetou, soľou a mletým korenim. Ešte raz dobre premiešame a ak treba pridáme strúhanku, aby sa dali formovať oválne rezne. Vyprážame ich na horúcom oleji.

Bulb Tip k receptu

Podávame s varenými zemiakmi, obložené kolieskami opraženej cibule a zeleninovým šalátom.


Jozef

07. 11. 2010, Recept navštíven: 1606x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře