Fazolové řízky
Obtížnost
Čas přípravy
12h 0min
Čas vaření
30min
Celkový čas
12h 30min
Porce
Nutriční hodnoty
1348
kalorií
1.0g
cukrů
30.0g
tuků
92.0g
bílkovin
Příprava
Fazuľu (hrach,šošovicu), ktorú sme jeden deň vopred namočili do studenej vody, uvaríme. Scedíme, necháme ochladiť a pomelieme na mäsovom mlynčeku. Pridáme posekanú cibuľu, peržlenovú vňať, strúhaný syr, popučený cesnak a vo vode namočenú a dobre vyžmýkanú žemľu. Hmotu dobre premiešame pridáme vajce, ochutíme vegetou, soľou a mletým korenim. Ešte raz dobre premiešame a ak treba pridáme strúhanku, aby sa dali formovať oválne rezne. Vyprážame ich na horúcom oleji.
Tip k receptu
Podávame s varenými zemiakmi, obložené kolieskami opraženej cibule a zeleninovým šalátom.
Jozef07. 11. 2010
Ingredience
Kategorie
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.