Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Filé v žampionové omáčce

Filé v žampionové omáčce

Obtížnost Čas přípravy
2h 30min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 3h 0min
Nutriční hodnoty
1280 kalorií 0.0g cukrů 37.0g tuků 111.0g bílkovin

Příprava

Filé umyjeme, pokapeme citronovou šťávou a na dvě hodiny dáme na chladné místo. Potom ho osušíme, obalíme v mouce, ve vejcích rozšlehaných se solí a rozdrcených lupíncích. Na rozpáleném oleji smažíme z obou stran.
Žampionová omáčka: nakrájíme a osmažíme cibuli, přidáme očištěné nakrájené houby, hořčici, osolíme, opepříme, zalijeme vývarem a několik minut dusíme. Dále přidáme smetanu, v níž jsme rozšlehali hladkou mouku, a ještě krátce povaříme. Nakonec dochutíme citronovou šťávou.


Mall

15. 11. 2009, Recept navštíven: 1447x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zaujímavo urobene file

14. 01. 2016, 10:38

Přidat komentář

Facebook komentáře