Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Filé v žampionové omáčce

Filé v žampionové omáčce
Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 2h 30min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 3h 0min , porce

1280 kalorií, 0.0g cukrů, 37.0g tuků, 111.0g bílkovin

Příprava

Filé umyjeme, pokapeme citronovou šťávou a na dvě hodiny dáme na chladné místo. Potom ho osušíme, obalíme v mouce, ve vejcích rozšlehaných se solí a rozdrcených lupíncích. Na rozpáleném oleji smažíme z obou stran.
Žampionová omáčka: nakrájíme a osmažíme cibuli, přidáme očištěné nakrájené houby, hořčici, osolíme, opepříme, zalijeme vývarem a několik minut dusíme. Dále přidáme smetanu, v níž jsme rozšlehali hladkou mouku, a ještě krátce povaříme. Nakonec dochutíme citronovou šťávou.

Mall

15. 11. 2009, Recept navštíven: 1374x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Filé v žampionové omáčce

Filé v žampionové omáčce

Filé umyjeme, pokapeme citronovou šťávou a na dvě hodiny dáme na chladné místo. Potom ho osušíme, obalíme v...

Zobrazit všechny podobné recepty k Filé v žampionové omáčce Link-arrow
Thumb.21521

Těstoviny vařené

Do osolené vroucí vody nasypeme těstoviny. Ihned je zamícháme, aby se těstoviny nepřichytily na dno nádoby...


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zaujímavo urobene file

14. 01. 2016, 10:38

Přidat komentář

Facebook komentáře