Filé z tresky v sýrovém obalu
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
20min
Celkový čas
30min
Porce
Nutriční hodnoty
708
kalorií
10.0g
cukrů
50.0g
tuků
8.0g
bílkovin
Příprava
Filé z tresky osušíme, pokvapkáme citrónovou šťavou, posolíme, okoreníme, ochutíme worcesterskou omáčkou a necháme odležať. Zatiaľ si z múky, trošky vody, vajec, papriky, kečupu a strúhaného plesňového syra pripravíme cestíčko, v ktorom pripravené plátky tresky obalíme a vložíme na panvicu s rozohriatým maslom. Asi po 6-8 minútach opražania položíme na každu porciu tresky plátok údeného syra a obrátime na panvici tak, aby syr prišiel pod filé. Po 3 minútach vyberieme a ihneď podávame.
Tip k receptu
Ako prílohu môžeme podávať ľahký zemiakový šalát s čerstvými uhorkami a rajčiakmi.
Jozef21. 10. 2010
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.