Flank steak kávový s rajčatovou salsou
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
10min
Celkový čas
20min
Porce
Nutriční hodnoty
76
kalorií
0.0g
cukrů
7.0g
tuků
0.0g
bílkovin
Příprava
Flank steak osolíme, opepříme a okořeníme kávovým kořením. Grilujeme 5 minut z každé strany. Před krájením necháme ještě 15 minut odležet – je dobré steak zabalit do alobalu a nechat na okraji grilu.
Rajčata, cibuli, šalotku, česnek, koriandr a papričku nasekáme najemno a smícháme. Přidáme šťávu z limetky a zakápneme olejem. Promícháme.
Steak podáváme nakrájený na tenké plátky s rajčatovou salsou.
24. 02. 2016
Další recepty
Mohlo by vás zajímat
Recenze
Přidat recenziPřidané ingredience: kávové koření
Jana Smidži 03. 04. 2016, 20:26
© 2024, Railsformers s.r.o.