Flank steak kávový s rajčatovou salsou

Obtížnost

Čas přípravy

10min
Čas vaření
10min

Celkový čas

20min

Porce


Nutriční hodnoty

76 kalorií
0.0g cukrů
7.0g tuků
0.0g bílkovin


Příprava

Flank steak osolíme, opepříme a okořeníme kávovým kořením. Grilujeme 5 minut z každé strany. Před krájením necháme ještě 15 minut odležet – je dobré steak zabalit do alobalu a nechat na okraji grilu.
Rajčata, cibuli, šalotku, česnek, koriandr a papričku nasekáme najemno a smícháme. Přidáme šťávu z limetky a zakápneme olejem. Promícháme.
Steak podáváme nakrájený na tenké plátky s rajčatovou salsou.

přidejte na:
sonizna

24. 02. 2016

Další recepty


Přidat recenzi
hanka
vyzera byt velmi dobre

24. 02. 2016, 10:19

dušanka
chystam sa vyskúšať

25. 02. 2016, 13:03

Jana Smidži
Tak především nevím,co je to kávové koření - v ingrediencích ho nemáte a pak se budu opakovat, ale velice bych ocenila foto - nějak mi schází, abych si to dovedla představit
Přidané ingredience: kávové koření

03. 04. 2016, 18:26

katka16031
velmi chutne

19. 04. 2016, 11:56

palino
urobim aj bez korenia

24. 08. 2016, 20:44

heladon
úžasná kombinace

06. 06. 2017, 10:31

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.