Chybějící obrázek

Guláš na pivu

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
2h 0min

Celkový čas

2h 20min

Porce


Nutriční hodnoty

810 kalorií
0.0g cukrů
60.0g tuků
70.0g bílkovin


Příprava

Cibuli nasekáme najemno a zpěníme zvolna na tuku, aby pustila co nejvíce šťávy. Maso omyjeme, nakrájíme kostky. Přidáme k cibuli, osolíme, opepříme a zprudka orestujeme ze všech stran. Přidáme papriku a protlak. Maso poválíme, obalí se kořením a protlakem. Podlijeme troškou bujónu a dusíme cca 30 minut. Po té podlijeme černým pivem (může být i světlé). Dusíme další asi hodinu. Podléváme podle potřeby. Na závěr guláš dochutíme solí, pepřem, majoránkou a zahustíme nadrobeným chlebem. S tímto ještě alespoň 15 minut dusíme, dokud se chleba nerozvaří.

přidejte na:
Zuzana Mellenová

19. 05. 2009

Podobné recepty


Přidat recenzi
Ajaja
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
Místo pepře dávám česnek a trochu pálivé papriky. Jako tuk používám sádlo - chuťově mi do této verze lépe pasuje.
Přidané ingredience: sádlo, česnek, pálivá paprika

Ajaja 26. 12. 2012, 13:05

maruskaji
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
Osvědčená klasika, kterou v ostřejší variantě dělávám moc ráda. Cibuli připravuji na domácím sádle.
Přidané ingredience: trochu chilli a gulášové papriky

maruskaji 21. 02. 2013, 22:34

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
davam pepr aj cesnak a je to fajn

katka16031 08. 11. 2015, 16:38

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
sadlo je velmi vhodne

palino 12. 09. 2016, 14:12

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chutný guľáš

dušanka 30. 11. 2017, 20:28

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
guláš dobrý

Svetlana 14. 06. 2019, 12:55

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
robím tento guľáš rada

hanka 11. 09. 2019, 13:45

Přidat komentář
Ajaja
A jaký tuk ? Já bych v tomhle případě volila sádlo.

Ajaja 29. 12. 2009, 16:09