Guláš na pivu
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
2h 0min
Celkový čas
2h 20min
Porce
Nutriční hodnoty
810
kalorií
0.0g
cukrů
60.0g
tuků
70.0g
bílkovin
Příprava
Cibuli nasekáme najemno a zpěníme zvolna na tuku, aby pustila co nejvíce šťávy. Maso omyjeme, nakrájíme kostky. Přidáme k cibuli, osolíme, opepříme a zprudka orestujeme ze všech stran. Přidáme papriku a protlak. Maso poválíme, obalí se kořením a protlakem. Podlijeme troškou bujónu a dusíme cca 30 minut. Po té podlijeme černým pivem (může být i světlé). Dusíme další asi hodinu. Podléváme podle potřeby. Na závěr guláš dochutíme solí, pepřem, majoránkou a zahustíme nadrobeným chlebem. S tímto ještě alespoň 15 minut dusíme, dokud se chleba nerozvaří.
Zuzana Mellenová19. 05. 2009
Další recepty
Recenze
Přidat recenziPřidané ingredience: sádlo, česnek, pálivá paprika
Ajaja 26. 12. 2012, 14:05
Přidané ingredience: trochu chilli a gulášové papriky
maruskaji 21. 02. 2013, 23:34
© 2024, Railsformers s.r.o.