Hamburger z bramborových placek
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
20min
Celkový čas
40min
Porce
Nutriční hodnoty
1736
kalorií
0.0g
cukrů
139.0g
tuků
113.0g
bílkovin
Příprava
Mleté maso osolíme a opepříme, ochutíme římským kmínem a utřeným česnekem. Vytvarujeme karbanátky a necháme 20 minut v lednici odpočívat.
Brambory nastrouháme, osolíme a opepříme, přidáme vejce, cibuli nasekanou najemno a promícháme.
Karbanátky i bramborové placky smažíme na oleji dozlatova.
Poté vezmeme jednu bramborovou placku, potřeme ji harisou, na to dáme karbanátek, nakrájenou okurku a petrželku a přiklopíme druhou bramborovou plackou. Můžeme zpevnit párátkem a podáváme.
Tip k receptu
Použít můžeme harísu nebo salsu dle chuti, stejně tak zeleninu.
sonizna20. 01. 2016
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.