Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Hovězí guláš na pivu se silnou šťávou

Obtížnost Čas přípravy
1h 0min
Čas vaření Celkový čas Porce
4h 0min 5h 0min
Nutriční hodnoty
1470 kalorií 32.0g cukrů 48.0g tuků 122.0g bílkovin

Příprava

Cibuli nakrájíme na kostičky. Nebojte se toho množství, zmenší se na třetinu :-) Na sádle ji pak restujte, až získá tmavě hnědou barvu. Nesmí zčernat, jinak ji musíte vyhodit, protože by guláš zhořkl. Pak orestujeme maso, které předtím nasoléme a opepříme. Pak přidáme protlak a papriku. Chvíli mícháme a přidáme sardelky a zalijeme vývarem. Dusíme cca 2-3 hodiny. Tekutina se mezitím skoro vypařila, takže není nutné guláš zahušťovat. Přilijeme pivo a prolisovaný česnek. Nakonec přidáme majoránku a dochutíme solí nebo pepřem.

Bulb Tip k receptu

Tento recept prezentoval Michal Nikodém v Gurmetu. Přidával tam ještě spolu s protlakem kapii a konzervu loupaných rajčat, což jsem osobně vynechala. Dobrou chuť!!!


Přidat na Pinterest
Tatiana

15. 07. 2011, Recept navštíven: 7989x


Přidat recenzi
Ajaja
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Zkusila jsem přidat 4 kostičky hořké čokolády - překvapilo mě, jak šťáva získala na výraznější chuti.
Přidané ingredience: čokoláda

10. 11. 2012, 11:30

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutne velmi

21. 05. 2016, 19:54

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
s čokoladou to nema chybu

11. 08. 2016, 21:27

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
je to chuťovo fantastický guláš

08. 02. 2017, 11:31

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vynikajúci guľáš

21. 09. 2017, 09:24

Přidat komentář
hanka
gulaš vybornej chuti

hanka 12. 08. 2016, 19:34

Facebook komentáře