Hruškovo-kávový koláč

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

1h 20min
Čas vaření
45min

Celkový čas

2h 5min

Porce


Nutriční hodnoty

936 kalorií
0.0g cukrů
48.0g tuků
17.0g bílkovin


Příprava

Ingredience na těsto si vložíme do mísy a rukou nebo v robotu vytvoříme hladké těsto. Následně těsto rozválíme a vyložíme jím formu. Dno propícháme vidličkou a necháme ještě hodinu uležet v lednici. Mezitím si hrušky oloupeme a nakrájíme na silnější plátky. V míse si rozmícháme všechny zbylé ingredience na krém a necháme stranou. Troubu předehřejeme na 180°C a těsto ve formě do ní vložíme na 15 minut dopékat. Vyjmeme a necháme trochu vychladnout. Poté korpus posypeme polovinou mandlových lupínků a poklademe hruškami. Zalijeme krémem a posypeme zbylými mandlemi. Dopékáme ještě 30 minut

Tip k receptu

Dle chuti můžeme polít při servírování javorovým sirupem.

přidejte na:
Ellis

09. 05. 2013

Další recepty


Přidat recenzi
tepito
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
místo kávy jsem zkusila kakao
Přidané ingredience: kakao

tepito 18. 05. 2013, 07:17

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
dobrý koláč

dušanka 28. 01. 2016, 15:13

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
hruškovo kavovy koláč je vynikajuci

majka 13. 12. 2016, 20:30

Přidat komentář