Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Hruškovo-kávový koláč

Obtížnost Čas přípravy
1h 20min
Čas vaření Celkový čas Porce
45min 2h 5min
Nutriční hodnoty
936 kalorií 0.0g cukrů 48.0g tuků 17.0g bílkovin

Příprava

Ingredience na těsto si vložíme do mísy a rukou nebo v robotu vytvoříme hladké těsto. Následně těsto rozválíme a vyložíme jím formu. Dno propícháme vidličkou a necháme ještě hodinu uležet v lednici. Mezitím si hrušky oloupeme a nakrájíme na silnější plátky. V míse si rozmícháme všechny zbylé ingredience na krém a necháme stranou. Troubu předehřejeme na 180°C a těsto ve formě do ní vložíme na 15 minut dopékat. Vyjmeme a necháme trochu vychladnout. Poté korpus posypeme polovinou mandlových lupínků a poklademe hruškami. Zalijeme krémem a posypeme zbylými mandlemi. Dopékáme ještě 30 minut

Bulb Tip k receptu

Dle chuti můžeme polít při servírování javorovým sirupem.


Přidat na Pinterest
Ellis

09. 05. 2013, Recept navštíven: 1098x


Přidat recenzi
tepito
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
místo kávy jsem zkusila kakao
Přidané ingredience: kakao

18. 05. 2013, 07:17

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý koláč

28. 01. 2016, 15:13

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
hruškovo kavovy koláč je vynikajuci

13. 12. 2016, 20:30

Přidat komentář

Facebook komentáře