Hruškovo-kávový koláč
Obtížnost
Čas přípravy
1h 20min
Čas vaření
45min
Celkový čas
2h 5min
Porce
Nutriční hodnoty
936
kalorií
0.0g
cukrů
48.0g
tuků
17.0g
bílkovin
Příprava
Ingredience na těsto si vložíme do mísy a rukou nebo v robotu vytvoříme hladké těsto. Následně těsto rozválíme a vyložíme jím formu. Dno propícháme vidličkou a necháme ještě hodinu uležet v lednici. Mezitím si hrušky oloupeme a nakrájíme na silnější plátky. V míse si rozmícháme všechny zbylé ingredience na krém a necháme stranou. Troubu předehřejeme na 180°C a těsto ve formě do ní vložíme na 15 minut dopékat. Vyjmeme a necháme trochu vychladnout. Poté korpus posypeme polovinou mandlových lupínků a poklademe hruškami. Zalijeme krémem a posypeme zbylými mandlemi. Dopékáme ještě 30 minut
Tip k receptu
Dle chuti můžeme polít při servírování javorovým sirupem.
Ellis09. 05. 2013
Ingredience
Kategorie
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.