Hruškovo-kávový koláč

Obtížnost

Čas přípravy

1h 20min
Čas vaření
45min

Celkový čas

2h 5min

Porce


Nutriční hodnoty

936 kalorií
0.0g cukrů
48.0g tuků
17.0g bílkovin


Příprava

Ingredience na těsto si vložíme do mísy a rukou nebo v robotu vytvoříme hladké těsto. Následně těsto rozválíme a vyložíme jím formu. Dno propícháme vidličkou a necháme ještě hodinu uležet v lednici. Mezitím si hrušky oloupeme a nakrájíme na silnější plátky. V míse si rozmícháme všechny zbylé ingredience na krém a necháme stranou. Troubu předehřejeme na 180°C a těsto ve formě do ní vložíme na 15 minut dopékat. Vyjmeme a necháme trochu vychladnout. Poté korpus posypeme polovinou mandlových lupínků a poklademe hruškami. Zalijeme krémem a posypeme zbylými mandlemi. Dopékáme ještě 30 minut

Tip k receptu

Dle chuti můžeme polít při servírování javorovým sirupem.

přidejte na:
Chybí obrázek

09. 05. 2013

Další recepty


Přidat recenzi
tepito
místo kávy jsem zkusila kakao
Přidané ingredience: kakao

18. 05. 2013, 07:17

Chybí obrázek
dobrý koláč

28. 01. 2016, 15:13

Chybí obrázek
hruškovo kavovy koláč je vynikajuci

13. 12. 2016, 20:30

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.