Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Jarní karbanátky

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 40min
Nutriční hodnoty
4420 kalorií 1.0g cukrů 351.0g tuků 124.0g bílkovin

Příprava

Rohlík nalámeme na kousky a namočíme do mléka.
Kuřecí prso a anglickou slaninu umeleme a spolu s mletým masem dáme do mísy.
Dobře omyté kopřivy spaříme vařící vodou, přebytečnou vodu vymačkáme a kopřivy nakrájíme nadrobno.
Přidáme je do masa spolu s rozmočeným rohlíkem, přisypeme strouhaný sýr, nadrobno nakrájenou cibulku, prolisovaný česnek, trochu soli, koření, vklepneme vejce a ze všeho vymícháme hmotu na karbanátky.
Karbanátky obalíme ve strouhance a usmažíme ve vyšší vrstvě oleje dozlatova.

Bulb Tip k receptu

Podáváme s bramborovou kaší nebo vařeným bramborem a zeleninovým salátem.


Přidat na Pinterest
Angel 666

20. 04. 2011, Recept navštíven: 2151x


Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
moc dobré karbanátky, do strouhanky přidávám ještě kukuřičné lupínky, karbanátky jsou pak křupavější
Přidané ingredience: kukuřičné lupínky

11. 05. 2015, 09:23

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobré aj s kukuričnými lupienkami

21. 02. 2017, 20:35

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chuťovo lahodné karbanaátky

02. 03. 2017, 09:28

Přidat komentář

Facebook komentáře