Jarní karbanátky
Obtížnost
Čas přípravy
Čas vaření
Celkový čas
Porce
Nutriční hodnoty
Příprava
Rohlík nalámeme na kousky a namočíme do mléka.
Kuřecí prso a anglickou slaninu umeleme a spolu s mletým masem dáme do mísy.
Dobře omyté kopřivy spaříme vařící vodou, přebytečnou vodu vymačkáme a kopřivy nakrájíme nadrobno.
Přidáme je do masa spolu s rozmočeným rohlíkem, přisypeme strouhaný sýr, nadrobno nakrájenou cibulku, prolisovaný česnek, trochu soli, koření, vklepneme vejce a ze všeho vymícháme hmotu na karbanátky.
Karbanátky obalíme ve strouhance a usmažíme ve vyšší vrstvě oleje dozlatova.
Tip k receptu
Podáváme s bramborovou kaší nebo vařeným bramborem a zeleninovým salátem.
Angel 66620. 04. 2011
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi
Přidané ingredience: kukuřičné lupínky
planeta 11. 05. 2015, 09:23

dušanka 21. 02. 2017, 20:35

hanka 02. 03. 2017, 09:28

katka16031 30. 05. 2017, 19:49

majka 03. 10. 2017, 20:17

palino 26. 03. 2019, 11:31