Jarní karbanátky
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
20min
Celkový čas
40min
Porce
Nutriční hodnoty
4420
kalorií
1.0g
cukrů
351.0g
tuků
124.0g
bílkovin
Příprava
Rohlík nalámeme na kousky a namočíme do mléka.
Kuřecí prso a anglickou slaninu umeleme a spolu s mletým masem dáme do mísy.
Dobře omyté kopřivy spaříme vařící vodou, přebytečnou vodu vymačkáme a kopřivy nakrájíme nadrobno.
Přidáme je do masa spolu s rozmočeným rohlíkem, přisypeme strouhaný sýr, nadrobno nakrájenou cibulku, prolisovaný česnek, trochu soli, koření, vklepneme vejce a ze všeho vymícháme hmotu na karbanátky.
Karbanátky obalíme ve strouhance a usmažíme ve vyšší vrstvě oleje dozlatova.
Tip k receptu
Podáváme s bramborovou kaší nebo vařeným bramborem a zeleninovým salátem.
Angel 66620. 04. 2011
Další recepty
Recenze
Přidat recenziPřidané ingredience: kukuřičné lupínky
planeta 11. 05. 2015, 11:23
© 2024, Railsformers s.r.o.