Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Jarní karbanátky

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 20min
Celkový čas: 40min , porce

4420 kalorií, 1.0g cukrů, 351.0g tuků, 124.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Rohlík nalámeme na kousky a namočíme do mléka.
Kuřecí prso a anglickou slaninu umeleme a spolu s mletým masem dáme do mísy.
Dobře omyté kopřivy spaříme vařící vodou, přebytečnou vodu vymačkáme a kopřivy nakrájíme nadrobno.
Přidáme je do masa spolu s rozmočeným rohlíkem, přisypeme strouhaný sýr, nadrobno nakrájenou cibulku, prolisovaný česnek, trochu soli, koření, vklepneme vejce a ze všeho vymícháme hmotu na karbanátky.
Karbanátky obalíme ve strouhance a usmažíme ve vyšší vrstvě oleje dozlatova.

Bulb Tip k receptu

Podáváme s bramborovou kaší nebo vařeným bramborem a zeleninovým salátem.

Angel 666

20. 04. 2011, Recept navštíven: 1929x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Jarní karbanátky

Jarní karbanátky

Rohlík nalámeme na kousky a namočíme do mléka. Kuřecí prso a anglickou slaninu umeleme a spolu s mletým ma...

Zobrazit všechny podobné recepty k Jarní karbanátky Link-arrow

Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
moc dobré karbanátky, do strouhanky přidávám ještě kukuřičné lupínky, karbanátky jsou pak křupavější
Přidané ingredience: kukuřičné lupínky

11. 05. 2015, 09:23

Přidat komentář

Facebook komentáře