Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Jehněčí maso s kůrčičkou z brambor a sýra

Jehněčí maso s kůrčičkou z brambor a sýra

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 20min 1h 40min
Nutriční hodnoty
1328 kalorií 9.0g cukrů 32.0g tuků 11.0g bílkovin

Příprava

Maso omyjeme a pokrájíme na kostky. V hlubší pánvi je opečeme ze všech stran na přepuštěném másle spolu s kostičkami cibule. Osolíme je a opepříme a poté přidáme 1/8 l vody. Necháme asi tak 30 minut dusit. Poté očistíme a omyjeme mrkev i fazole. Mrkev pokrájíme na plátky a fazole na kousky.Přidáme k masu spolu s tymiánem a zalijeme je vývarem a vaříme dalších asi 20 minut. Mezitím si oloupeme brambory a nahrubo je nastrouháme do mísy spolu se sýrem. Dále v misce smícháme smetanu a okořeníme pepřem a mletou paprikou. Směs masa a zeleniny vložíme do formy a poté je potřeme směsí ze sýra a brambor. Zapékáme v předehřáté troubě 20 minut při 200°C.


Evík

22. 07. 2013, Recept navštíven: 1578x


Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Jehněčí maso se velmi těžko scháním, ale měla jsem štěstí.

04. 01. 2015, 08:58

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšala som a bolo to velmi chutné

28. 11. 2015, 13:44

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborná jahnacinka

18. 12. 2015, 16:24

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutné, výborné

20. 12. 2015, 17:51

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
určite to urobím

22. 12. 2015, 13:37

Přidat komentář

Facebook komentáře