Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Jehněčí maso s kůrčičkou z brambor a sýra

Jehněčí maso s kůrčičkou z brambor a sýra
Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 1h 20min
Celkový čas: 1h 40min , porce

1328 kalorií, 9.0g cukrů, 32.0g tuků, 11.0g bílkovin

Příprava

Maso omyjeme a pokrájíme na kostky. V hlubší pánvi je opečeme ze všech stran na přepuštěném másle spolu s kostičkami cibule. Osolíme je a opepříme a poté přidáme 1/8 l vody. Necháme asi tak 30 minut dusit. Poté očistíme a omyjeme mrkev i fazole. Mrkev pokrájíme na plátky a fazole na kousky.Přidáme k masu spolu s tymiánem a zalijeme je vývarem a vaříme dalších asi 20 minut. Mezitím si oloupeme brambory a nahrubo je nastrouháme do mísy spolu se sýrem. Dále v misce smícháme smetanu a okořeníme pepřem a mletou paprikou. Směs masa a zeleniny vložíme do formy a poté je potřeme směsí ze sýra a brambor. Zapékáme v předehřáté troubě 20 minut při 200°C.

Evík

22. 07. 2013, Recept navštíven: 1487x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Jehněčí maso s kiwi omáčkou

Jehněčí maso s kiwi omáčkou

Jehněčí maso opláchneme pod studenou tekoucí vodou, důkladně vysušíme a osolíme. Maso na prudko osmažíme z ...

Zapékané jehněčí maso z Makedonie

Zapékané jehněčí maso z Makedonie

Mäso posolíme a upečieme do mäkka. Pokrájame na porcie. V kyslej smotane rozhabarkujeme vajcia, pridáme ces...

Jehněčí maso na česneku s bramborem a dušeným špenátem

Jehněčí maso na česneku s bramborem a dušeným špenátem

Jehněčí maso dusíme ve vodě s polovinou jemně nakrájené cibule a dvěma stroužky česneku. Když je maso skoro...

Jehněčí maso s kůrčičkou z brambor a sýra

Jehněčí maso s kůrčičkou z brambor a sýra

Maso omyjeme a pokrájíme na kostky. V hlubší pánvi je opečeme ze všech stran na přepuštěném másle spolu s k...

Jehněčí maso s citrónem a tymiánem

Jehněčí maso s citrónem a tymiánem

Jehněčí kotlety rozdělíme na jednotlivé porce podle kostí. Potřeme je citrónovou šťávou a kůrou, tymiánem ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Jehněčí maso s kůrčičkou z brambor a sýra Link-arrow

Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Jehněčí maso se velmi těžko scháním, ale měla jsem štěstí.

04. 01. 2015, 08:58

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšala som a bolo to velmi chutné

28. 11. 2015, 13:44

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborná jahnacinka

18. 12. 2015, 16:24

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutné, výborné

20. 12. 2015, 17:51

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
určite to urobím

22. 12. 2015, 13:37

Přidat komentář

Facebook komentáře