Jelení guláš s jalovcem

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
1h 30min

Celkový čas

1h 50min

Porce


Nutriční hodnoty

1680 kalorií
0.0g cukrů
21.0g tuků
147.0g bílkovin


Příprava

Maso umyjeme pod studenou tekoucí vodou, důkladně vysušíme a nakrájíme na kousky. Na sádle dozlatova osmažíme nadrobno nakrájené cibule, přidáme nakrájené maso a za stálého míchání smažíme, dokud se maso ze všech stran nezatáhne. Přidáme sladkou a pálivou mletou papriku a podlijeme vínem. Přidáme nakrájené čili papričky, jalovec a dusíme 90 minut, dokud maso nezměkne. Solamyl rozmícháme ve studeném bujónu, vmícháme do guláše, přidáme rajčatový protlak, pepř a sůl dle chuti. Přivedeme k varu a vaříme do zhoustnutí. Před podáváním vyjmeme kuličky jalovce.

přidejte na:
Milena

25. 06. 2009

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
myslím, že bujón by se mohl vynechat

planeta 30. 01. 2014, 08:52

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
jelení guláš je jedinečný, dobrý aj bez bujonu

katka16031 07. 12. 2016, 21:55

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
je to vyborný recept, bujon ozaj nemusi byť

Svetlana 21. 02. 2017, 20:22

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
guľáš je dobrý bez bujonu

hanka 26. 07. 2018, 21:07

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
mäsko perfektné

dušanka 24. 06. 2019, 11:42

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
mať tak jelenie mäso tak to hned urobím

majka 26. 09. 2019, 19:28

Přidat komentář
Chybějící obrázek
Naprosto prvotřídní. Ze všech receptů na jelení guláš, je tento nejlepší. Děkujeme. Manželka a dcery s rodinami, prohlásily, že nic tak dobrého ještě nejedly.

Tomáš Hylmar 27. 09. 2012, 19:00