Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Jelení guláš s jalovcem

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 30min 1h 50min
Nutriční hodnoty
1680 kalorií 0.0g cukrů 21.0g tuků 147.0g bílkovin

Příprava

Maso umyjeme pod studenou tekoucí vodou, důkladně vysušíme a nakrájíme na kousky. Na sádle dozlatova osmažíme nadrobno nakrájené cibule, přidáme nakrájené maso a za stálého míchání smažíme, dokud se maso ze všech stran nezatáhne. Přidáme sladkou a pálivou mletou papriku a podlijeme vínem. Přidáme nakrájené čili papričky, jalovec a dusíme 90 minut, dokud maso nezměkne. Solamyl rozmícháme ve studeném bujónu, vmícháme do guláše, přidáme rajčatový protlak, pepř a sůl dle chuti. Přivedeme k varu a vaříme do zhoustnutí. Před podáváním vyjmeme kuličky jalovce.


Přidat na Pinterest
Milena

25. 06. 2009, Recept navštíven: 8414x


Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
myslím, že bujón by se mohl vynechat

30. 01. 2014, 08:52

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
jelení guláš je jedinečný, dobrý aj bez bujonu

07. 12. 2016, 21:55

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
je to vyborný recept, bujon ozaj nemusi byť

21. 02. 2017, 20:22

Přidat komentář
Thumb
Naprosto prvotřídní. Ze všech receptů na jelení guláš, je tento nejlepší. Děkujeme. Manželka a dcery s rodinami, prohlásily, že nic tak dobrého ještě nejedly.

Tomáš Hylmar 27. 09. 2012, 19:00

Facebook komentáře