Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Jelení guláš s jalovcem

Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 1h 30min
Celkový čas: 1h 50min , porce

1680 kalorií, 0.0g cukrů, 21.0g tuků, 147.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Maso umyjeme pod studenou tekoucí vodou, důkladně vysušíme a nakrájíme na kousky. Na sádle dozlatova osmažíme nadrobno nakrájené cibule, přidáme nakrájené maso a za stálého míchání smažíme, dokud se maso ze všech stran nezatáhne. Přidáme sladkou a pálivou mletou papriku a podlijeme vínem. Přidáme nakrájené čili papričky, jalovec a dusíme 90 minut, dokud maso nezměkne. Solamyl rozmícháme ve studeném bujónu, vmícháme do guláše, přidáme rajčatový protlak, pepř a sůl dle chuti. Přivedeme k varu a vaříme do zhoustnutí. Před podáváním vyjmeme kuličky jalovce.

Milena

25. 06. 2009, Recept navštíven: 7876x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Jelení guláš s jalovcem

Jelení guláš s jalovcem

Maso umyjeme pod studenou tekoucí vodou, důkladně vysušíme a nakrájíme na kousky. Na sádle dozlatova osmaží...

Zobrazit všechny podobné recepty k Jelení guláš s jalovcem Link-arrow
Thumb.24761

Houskové knedlíky kynuté – s droždím

Do mísy prosejeme mouku a promícháme ji se solí. Do mléka přidáme droždí a vytvoříme kvásek, který necháme ...

Thumb

Houskové knedlíky kynuté – s práškem do pečiva

Do mísy prosejeme mouku, kterou promícháme se solí a práškem do pečiva. V mléce rozkvedláme vajíčko a přidá...

Thumb.chleba

Domácí chléb kmínový

Připravíme si kvásek – do vlažného mléka rozdrobíme kvasnice, zasypeme je lžičkou cukru a necháme v teple v...

Thumb

Italský domácí chléb

Do vody rozdrobíme kvasnice a přidáme trochu mouky. Vytvoříme tak kvásek, který necháme vykynout. Ke zkynut...

Thumb

Vařená rýže

Rýži propláchneme a necháme okapat. Rýži vložíme do osolené vody, vaříme bez pokličky na mírnem ohni a sbír...


Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
myslím, že bujón by se mohl vynechat

30. 01. 2014, 08:52

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
jelení guláš je jedinečný, dobrý aj bez bujonu

07. 12. 2016, 21:55

Přidat komentář
Thumb
Naprosto prvotřídní. Ze všech receptů na jelení guláš, je tento nejlepší. Děkujeme. Manželka a dcery s rodinami, prohlásily, že nic tak dobrého ještě nejedly.

Tomáš Hylmar 27. 09. 2012, 19:00

Facebook komentáře