Jelení guláš s jalovcem
Obtížnost
Čas přípravy
Čas vaření
Celkový čas
Porce
Nutriční hodnoty
Příprava
Maso umyjeme pod studenou tekoucí vodou, důkladně vysušíme a nakrájíme na kousky. Na sádle dozlatova osmažíme nadrobno nakrájené cibule, přidáme nakrájené maso a za stálého míchání smažíme, dokud se maso ze všech stran nezatáhne. Přidáme sladkou a pálivou mletou papriku a podlijeme vínem. Přidáme nakrájené čili papričky, jalovec a dusíme 90 minut, dokud maso nezměkne. Solamyl rozmícháme ve studeném bujónu, vmícháme do guláše, přidáme rajčatový protlak, pepř a sůl dle chuti. Přivedeme k varu a vaříme do zhoustnutí. Před podáváním vyjmeme kuličky jalovce.
Milena25. 06. 2009
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi
planeta 30. 01. 2014, 08:52

katka16031 07. 12. 2016, 21:55

Svetlana 21. 02. 2017, 20:22

hanka 26. 07. 2018, 21:07

dušanka 24. 06. 2019, 11:42

majka 26. 09. 2019, 19:28
Tomáš Hylmar 27. 09. 2012, 19:00