Chybí obrázek

Kapusta pod peřinkou

Obtížnost

Čas přípravy

20min
Čas vaření
45min

Celkový čas

1h 5min

Porce


Nutriční hodnoty

1740 kalorií
3.0g cukrů
131.0g tuků
73.0g bílkovin


Příprava

Očištěnou kapustu uvaříme v páře. Slaninu a cibulku osmahneme dozlatova. Brambory pokrájíme na kostičky, smícháme s pokrájenou kapustou, osmahnutou slaninou a cibulkou, 1 vejcem, a kořením. Zapékací misku vytřeme sádlem a směs do ní rozprostřeme. Mléko osolíme, vmícháme obě vejce, muškátový oříšek, hladkou mouku a nahrubo nastrouhaný sýr. Vzniklým těstíčkem zalijeme kapustovou směs a zapečeme v troubě při 200 °C 45 minut.

přidejte na:
Jiřulka

20. 11. 2009

Další recepty


Přidat recenzi
Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.