Kapusta pod peřinkou
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
45min
Celkový čas
1h 5min
Porce
Nutriční hodnoty
1740
kalorií
3.0g
cukrů
131.0g
tuků
73.0g
bílkovin
Příprava
Očištěnou kapustu uvaříme v páře. Slaninu a cibulku osmahneme dozlatova. Brambory pokrájíme na kostičky, smícháme s pokrájenou kapustou, osmahnutou slaninou a cibulkou, 1 vejcem, a kořením. Zapékací misku vytřeme sádlem a směs do ní rozprostřeme. Mléko osolíme, vmícháme obě vejce, muškátový oříšek, hladkou mouku a nahrubo nastrouhaný sýr. Vzniklým těstíčkem zalijeme kapustovou směs a zapečeme v troubě při 200 °C 45 minut.
Jiřulka20. 11. 2009
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.