Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Kapusta pod peřinkou

Kapusta pod peřinkou

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
45min 1h 5min
Nutriční hodnoty
1740 kalorií 3.0g cukrů 131.0g tuků 73.0g bílkovin

Příprava

Očištěnou kapustu uvaříme v páře. Slaninu a cibulku osmahneme dozlatova. Brambory pokrájíme na kostičky, smícháme s pokrájenou kapustou, osmahnutou slaninou a cibulkou, 1 vejcem, a kořením. Zapékací misku vytřeme sádlem a směs do ní rozprostřeme. Mléko osolíme, vmícháme obě vejce, muškátový oříšek, hladkou mouku a nahrubo nastrouhaný sýr. Vzniklým těstíčkem zalijeme kapustovou směs a zapečeme v troubě při 200 °C 45 minut.


Jiřulka

20. 11. 2009, Recept navštíven: 2156x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře