Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Karbanátky

Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 20min
Celkový čas: 40min , porce

2984 kalorií, 5.0g cukrů, 102.0g tuků, 136.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Mleté maso smícháme s kořením, vejcem a houskou namočenou v mléce. Nemáme-li housky, můžeme přidat hladkou mouku s trochou mléka. Přidáme najemno nasekanou cibuli a rozetřený česnek. Vytvoříme placičky, obalujeme v trojobale a pečeme dozlatova.

Zuzana Mellenová

11. 04. 2009, Recept navštíven: 2605x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Květákové či kapustové karbanátky

Květákové či kapustové karbanátky

Květák omyjeme, rozebereme na růžičky a uvaříme doměkka (může se rozpadat). Pokud připravujeme karbenátky k...

Karbanátky

Karbanátky

Mleté maso smícháme s kořením, vejcem a houskou namočenou v mléce. Nemáme-li housky, můžeme přidat hladkou ...

Cuketové karbanátky

Cuketové karbanátky

Cuketu oloupeme, omyjeme, nastrouháme na struhadle nahrubo, vymačkáme přebytečnou vodu. S mírou osolíme a ...

Rybí karbanátky

Rybí karbanátky

Tresky nasekáme, okořeníme, posolíme, přidáme rozškvařenou na kostičky nakrájenou slaninu, nadrobno nakráje...

Babiččiny kapustové karbanátky

Babiččiny kapustové karbanátky

Podle základního předpisu připravíme kapustu a mrkev. Uvaříme kapustu, mrkev v osolené vodě téměř doměkka a...

Zobrazit všechny podobné recepty k Karbanátky Link-arrow
Thumb

Recept na bramborovou kaši

Brambory oloupeme, nakrájíme na čtvrtky a propláchneme ve studené vodě. Poté je vložíme do osolené vody, př...

Thumb

Vařené brambory

Brambory oškrábeme, nakrájíme na kostičky a opláchneme ve studené vodě. Pak je vložíme do osolené vody, se ...

Thumb

Zelí z Moravy s bramborami

Zelí nakrájíme na nudličky, zalijeme horkou vodou, osolíme, přidáme nadrobno nakrájenou cibulku, kmín a na ...

Thumb.zel%c3%ad_z_%c4%8dech

Zelí z Čech

Rozpustíme sádlo a osmahneme na něm nadrobno nakrájenou cibuli. Zelí nakrájíme na tenké nudličky a vložíme ...


Přidat recenzi
Evík
Restaurant_star Restaurant_star
Docela dobrý recept, jen ty housky bych tam nedávala přidala aspon ještě jednu cibuli.
Přidané ingredience: cibule

26. 06. 2013, 12:26

planeta
Restaurant_star
karbanátky dělávám často , ale plním je ještě strouhaným sýrem
Přidané ingredience: sýr

20. 02. 2014, 17:01

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
so syrom su vynikajuce

22. 10. 2015, 10:40

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
ja som pridala cibuľu a zlepšilo to chuť

05. 11. 2015, 12:48

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
davam aj syr a su vyborné

29. 01. 2016, 11:51

Přidat komentář
Ajaja
Nikdy jsem neměla ráda v karboškách ty kousky hosky nacucané mlékem... proto raději zahušťuji strouhankou - stačí ji maličko, chuť to neovlivní a účel to splní.

Ajaja 08. 01. 2010, 17:29

Kantarina
Také zahušžuji strouhankou, žádnou housku v mléce:)

Kantarina 20. 02. 2010, 03:34

Facebook komentáře