Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Katův šleh

Katův šleh

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
40min 1h 10min
Nutriční hodnoty
1064 kalorií 22.0g cukrů 101.0g tuků 5.0g bílkovin

Příprava

Rajčata a papriky nakrájíme na nudličky, přidáme žampiony, koření, med a kečup. Zakapeme olejem a necháme chvilku spojit.
Mezitím na oleji zpěníme cibulku a přidáme mleté maso, necháme podusit. Poté přimícháme připravenou zeleninu, podlijeme troškou vody a dusíme, dokud zelenina nezměkne.
Dochutíme podle potřeby solí, přidáme česnek, bazalku a tymián.

Bulb Tip k receptu

Směs můžeme dochutit také sojovou omáčkou.


kaccka

11. 11. 2009, Recept navštíven: 3634x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšané, celkom dobrý recept

13. 05. 2016, 09:34

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšané, chutne jedlo

09. 01. 2017, 11:00

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšam určite

02. 02. 2017, 12:13

Přidat komentář
Hanca333
Tak na kaťák dáváme vepřové nebo kuřecí nakrájené na nudličky, ale budíž může to být i z mletého.

Hanca333 09. 02. 2010, 07:16

djmajkyagency4u
Také používám na katuv šleh maso na nudličky

djmajkyagency4u 03. 01. 2017, 23:19

Facebook komentáře