Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Katův šleh ze sojového masa

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 1h 20min , Čas vaření: 20min
Celkový čas: 1h 40min , porce

576 kalorií, 21.0g cukrů, 46.0g tuků, 13.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Sojové kostky vhodíme do lehce osolené vařící vody a 5 minut je povaříme.
Pak je scedíme a přebytečnou vodu dobře vymačkáme.
V misce smícháme olej, ocet, worcester, med, hořčici, cibuli, nasekaný česnek, chilli koření, bobkové listy, špetku pepře a lžičku soli. Do vzniklé marinády naložíme připravené kostky. Necháme je asi hodinu odležet, můžeme je klidně nechat marinovat i déle.
V pánvi rozehřejeme lžíci oleje a kostky necháme chvíli opékat. Po chvilce přidáme do pánve nudličky žluté papriky, po další chvilce přimícháme sterilovanou kapii a kyselé okurky nakrájené na půlkolečka.
Dochutíme kečupem, solí a pepřem a můžeme vypnout.
Podáváme s bramborovými hranolky nebo chlebem.

Bulb Tip k receptu

Kdo chce jídlo ještě ostřejší, může přidat do pánve i kousek pálivé papričky.

Angel 666

06. 10. 2011, Recept navštíven: 4969x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Katův šleh ze sojového masa

Katův šleh ze sojového masa

Sojové kostky vhodíme do lehce osolené vařící vody a 5 minut je povaříme. Pak je scedíme a přebytečnou vod...

Zobrazit všechny podobné recepty k Katův šleh ze sojového masa Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář
Jozef
Niesom fanúšik sóje ale tento recept ma oslovil.Určite vyskúšam.Ďakujem.Jozef.

Jozef 11. 10. 2011, 14:20

Thumb
Výborný !!!

Kristyna 04. 06. 2014, 23:23

Facebook komentáře