Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Kedlubny plněné drůbežím masem

Kedlubny plněné drůbežím masem

Obtížnost Čas přípravy
40min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 1h 10min
Nutriční hodnoty
1436 kalorií 0.0g cukrů 91.0g tuků 87.0g bílkovin

Příprava

Maso nakrájíme na kostičky, přidáme kostičky anglické slaniny, podušené houby, osolíme, opepříme a na másla opečeme. Pak zaprášíme moukou, osmahneme, podlijeme vývarem, opepříme, osolíme, okořeníme muškátovým květem a povaříme. Do zahoustlé směsi vmícháme vajíčka, petrželku a zahustíme strouhankou. Nádivkou plníme vydlabané kedlubny předem podušené na másle, urovnáme do vymaštěné zapékací misky, podlijeme zbytkem vývaru a pečeme doměkka. Podáváme s brambory.


Jiřulka

09. 02. 2010, Recept navštíven: 1475x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobré plnené kaleráby

11. 02. 2017, 19:51

Přidat komentář

Facebook komentáře