Kedlubny plněné drůbežím masem
Obtížnost
Čas přípravy
40min
Čas vaření
30min
Celkový čas
1h 10min
Porce
Nutriční hodnoty
1436
kalorií
0.0g
cukrů
91.0g
tuků
87.0g
bílkovin
Příprava
Maso nakrájíme na kostičky, přidáme kostičky anglické slaniny, podušené houby, osolíme, opepříme a na másla opečeme. Pak zaprášíme moukou, osmahneme, podlijeme vývarem, opepříme, osolíme, okořeníme muškátovým květem a povaříme. Do zahoustlé směsi vmícháme vajíčka, petrželku a zahustíme strouhankou. Nádivkou plníme vydlabané kedlubny předem podušené na másle, urovnáme do vymaštěné zapékací misky, podlijeme zbytkem vývaru a pečeme doměkka. Podáváme s brambory.
Jiřulka09. 02. 2010
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.