Klobásky salsiccia s paprikovou omáčkou a polentou

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

0min
Čas vaření
0min

Celkový čas

0min

Porce


Nutriční hodnoty

3940 kalorií
0.0g cukrů
287.0g tuků
183.0g bílkovin


Příprava

Vepřové maso smícháme se lžičkou chilli papričky, utřeným stroužkem česneku, fenyklem, červeným vínem, solí a pepřem. Promícháme a necháme odležet.
Vodu přivedeme k varu, nasypeme do ní jáhly a vaříme 10 minut. Poté odstavíme, vmícháme máslo a parmezán a necháme zchladnout.
Papriky pečeme 20 minut v troubě na 200 °C, poté je dáme zapařit do sáčku, oloupeme a nakrájíme na plátky.
Červené papriky rozmixujeme s polovinou chilli papričky, lžící oleje a špetkou soli, žluté papriky rozmixujeme se stroužkem česneku, lžící olivového oleje a solí.
Mleté maso rozdělíme na 12 kousků, vytvarujeme klobásy a potřeme směsí ze 4 lžic olivového oleje, poloviny chilli papričky a rozmarýnu a opečeme na pánvi nebo na grilu.
Z polenty vytvarujeme placičky, které opečeme na grilu.
Podáváme s masem a omáčkami z paprik.

Tip k receptu

Můžeme použít již hotové koupené omáčky.

přidejte na:
sonizna

26. 01. 2016

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
vyborné aj placky z polenty

dušanka 26. 01. 2016, 11:56

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
recept vyskúšaný, chutilo

hanka 25. 08. 2019, 20:31

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
klobásky výborné

katka16031 18. 09. 2019, 10:36

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
osvedčený recept, dobrý

Svetlana 30. 09. 2019, 21:10

Přidat komentář
Chybějící obrázek
velmi zaujímavý recept

Svetlana 17. 08. 2016, 20:26