Králík s jablky

Obtížnost

Čas přípravy

30min
Čas vaření
35min

Celkový čas

1h 5min

Porce


Nutriční hodnoty

2040 kalorií
8.0g cukrů
122.0g tuků
211.0g bílkovin


Příprava

Maso z králíka nakrájíme na kousky.
Oloupaná jablka a celer nahrubo nastrouháme do misky, přidáme lisovaný česnek a ostatní přísady (kromě cibule!), vložíme maso a pořádně promícháme.
Necháme uležet v lednici do druhého dne.
Následující den na pánvi zpěníme pokrájenou cibuli, přidáme směs a opékáme až je maso měkké. Pokud je potřeba, podlijeme trochou vřelé vody.

Tip k receptu

Výbornou přílohou jsou i opečené brambory.

přidejte na:
Roxana

24. 09. 2013

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
také dělávám domácího králíka a přidávám i kousek mrkve
Přidané ingredience: mrkev

07. 02. 2014, 10:02

Chybí obrázek
Králíka děláme tak dvakráte ročně

11. 12. 2014, 07:55

Chybí obrázek
velmi dobrý recept

24. 11. 2015, 14:24

Chybí obrázek
chutné urobené

24. 11. 2015, 14:56

Chybí obrázek
robím podobne a pridávam mrkvu a hrášok
Přidané ingredience: hrášok

24. 01. 2016, 16:35

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.