Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Králík s jablky

Králík s jablky

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
35min 1h 5min
Nutriční hodnoty
2040 kalorií 8.0g cukrů 122.0g tuků 211.0g bílkovin

Příprava

Maso z králíka nakrájíme na kousky.
Oloupaná jablka a celer nahrubo nastrouháme do misky, přidáme lisovaný česnek a ostatní přísady (kromě cibule!), vložíme maso a pořádně promícháme.
Necháme uležet v lednici do druhého dne.
Následující den na pánvi zpěníme pokrájenou cibuli, přidáme směs a opékáme až je maso měkké. Pokud je potřeba, podlijeme trochou vřelé vody.

Bulb Tip k receptu

Výbornou přílohou jsou i opečené brambory.


Roxana

24. 09. 2013, Recept navštíven: 1328x


Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
také dělávám domácího králíka a přidávám i kousek mrkve
Přidané ingredience: mrkev

07. 02. 2014, 10:02

heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Králíka děláme tak dvakráte ročně

11. 12. 2014, 07:55

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobrý recept

24. 11. 2015, 14:24

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutné urobené

24. 11. 2015, 14:56

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
robím podobne a pridávam mrkvu a hrášok
Přidané ingredience: hrášok

24. 01. 2016, 16:35

Přidat komentář

Facebook komentáře